Expoziția Licitației de Ceasuri și Bijuterii jpeg

Expoziția Licitației de Ceasuri și Bijuterii

📁 Expoziţii, Festivaluri, Conferințe
Autor: Redacția
🗓️ 15 februarie 2016

Îndrăgostiții, firi romantice și visătoare, își doresc, ca pe lângă multitudinea de cuvinte înălțătoare și gesturi emoționante, să ofere jumătății mai bune o amuletă care să exprime cu aproximație de 99, 99% intensitatea sentimentelor lor și unicitatea poveștii lor de dragoste. Artmark împlinește aceste dorințe. Chiar dacă Valentine’s Day a trecut, Ziua Îndrăgostiților pe românește, Dragobetele, se apropie cu repeziciune, iar îndrăgostiții sunt neliniștiți și nerăbdători să găsească Cadoul.

Artmark îi invită în Expoziția Licitației de Ceasuri și Bijuterii să descopere istoriile inedite ale bijuteriilor și de câte zile, ore și secunde ticăie ceasurile expuse. Artmark rămâne complicele îndrăgostiților oferindu-le accesul la o varietate de bijuterii fine sau extravagante, având valori încurajatoare, care încep de la 30 euro. Dintre bijuteriile speciale se remarcă perechea de cercei din aur, decorată cu ametiste, rubine și diamante, manieră victoriană, sfârșitul sec. XIX (estimare:€ 250 – 400), brățara din argint, decorată cu perle, rubine, safire și smaralde (estimare:€ 200 – 300) sau inelul din platină, amplu decorat cu diamante şi safir (estimare:€ 2.000-2.700).

Un ceas de colecție, sofisticat și imposibil de găsit la mall măsoară cel mai bine timpul până la următoare întâlnire romantică. Valorile ceasurilor din expoziție încep de la 100 euro și ajung până la 16.000 euro. Printre aceste se remarcă un excepțional ceas Breguet, de buzunar, din aur, cca. 1780-1820 (estimativă:€ 8.000-15.000), un ceas Longines, model Grande Vitesse, bărbătesc (estimare:€ 800-1.200), un ceas Omega Constellation, bărbătesc, din aur (estimare:€ 1.200-1.800), un ceas Jaeger-LeCoultre Carnet de Rendez-Vous, de damă, din aur, decorat cu diamante și smaralde (estimare:€ 4.000-7.500) sau un ceas Rolex, model Cellini, de damă, din aur (estimare:€ 2.000-2.800).

Vizitați expoziția online la www.artmark.ro și fizic la Palatul Cesianu-Racoviță. Participați miercuri, 24 februarie, ora 19:30, la Licitația de Ceasuri și Bijuterii, de la sediul Artmark, Palatul Cesianu-Racoviță.

bratara din argint decorata cu perle rubine safire si smaralde jpg jpeg
Brățară din argint, decorată cu perle, rubine, safire și smaralde

Brățară din argint, decorată cu perle, rubine, safire și smaralde

ceas jaeger lecoultre carnet de rendez vous jpg jpeg
Ceas Jaeger-LeCoultre Carnet de Rendez-Vous

Ceas Jaeger-LeCoultre Carnet de Rendez-Vous

ceas rolex model cellini jpg jpeg
Ceas Rolex, model Cellini

Ceas Rolex, model Cellini

exceptional ceas breguet de buzunar din aur mecanism skeleton complicat jpg jpeg
Excepțional ceas Breguet, de buzunar, din aur, mecanism skeleton complicat

Excepțional ceas Breguet, de buzunar, din aur, mecanism skeleton complicat

lant cu pandantiv din aur decorat cu diamante opal si tanzanite jpg jpeg
Lanţ cu pandantiv din aur, decorat cu diamante, opal și tanzanite

Lanţ cu pandantiv din aur, decorat cu diamante, opal și tanzanite