Expoziția Baugasm Solo Show   parte din Visual Playground 2019, la Qreator png

Expoziția Baugasm Solo Show - parte din Visual Playground 2019, la Qreator

📁 Expoziţii, Festivaluri, Conferințe
Autor: Redacția
🗓️ 9 aprilie 2019

În perioada 10-14 aprilie va avea loc expoziția Baugasm Solo Show, în cadrul festivalului de ilustrație și design Visual Playground. Găzduită de Qreator by IQOS, expoziția cuprinde lucrări din ultimii ani, printuri, proiecții și instalații video, oferind o perspectivă inedită despre artă în contextul noilor tehnologii.


expo baugasm portrait ro jpg jpeg

Designer, conform artiștilor; artist, după părerea designerilor - Vasjen Kantro s-a remarcat în peisajul internațional prin compozițiile sale abstracte, în care îmbină dragostea pentru culoare, artă digitală, design și tipografie. Artistul albanez și-a început cariera ca designer de coperte de album pentru muzică electronică și a lucrat apoi pentru clienții prestigioși precum Adobe, Coca-Cola și Converse. Însă proiectul care i-a adus renumele internațional este, cu siguranță, Baugasm, în cadrul căruia Vasjen și-a propus să realizeze un poster pe zi, timp de 365 de zile. Trei ani mai târziu, proiectul continuă și impresionează constant prin originalitate, îndrăzneală și perseverență. Devenit viral pe rețelele de socializare, Baugasm s-a transformat într-un model de referință pentru designerii din toată lumea, iar creatorul său a susținut cursuri și conferințe TED în care detaliază procesul. 

Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 10-14 aprilie 2019 la Qreator și este un eveniment de neratat, atât pentru profesioniștii din domeniile creative cât și pentru publicul interesat de artă digitală experimentală. 

De aproape zece ani, Visual Playground își propune să creeze o punte între comunitatea artistică locală și cea internațională prin aducerea în România a unor nume importante din domeniile creative și organizarea de workshop-uri, conferințe și portfolio reviews în București.