Eveniment la Muzeul Cotroceni: «Rolul industriilor creative în promovarea și valorificarea patrimoniului cultural» jpeg

Eveniment la Muzeul Cotroceni: «Rolul industriilor creative în promovarea și valorificarea patrimoniului cultural»

📁 Expoziţii, Festivaluri, Conferințe
Autor: Redacția
🗓️ 24 septembrie 2018

Muzeul Național Cotroceni organizează joi, 27 septembrie, de la ora 19.00, în Salonul Cerchez, o nouă ediție a întâlnirilor din cadrul programului „Conversații la muzeu“.

Desfășurat sub titlul „Rolul industriilor creative în promovarea și valorificarea patrimoniului cultural”, dialogul îi va avea ca protagoniști pe Monica Stroe, antropolog și lector doctor la SNSPA și pe Andrei Borțun, inițiatorul Romanian Design Week şi Cartierul Creativ. Discuția va fi moderată de jurnalistul Matei Martin.

Această ediție marchează Anul European ale Patrimoniului Cultural și finalizarea concursului de design de obiect Centenar Creativ, desfășurat de Muzeul Național Cotroceni. Manifestarea se înscrie în calendarul evenimentelor pe care Muzeul Național Cotroceni le organizează în anul Centenarului. 

Afis Conversatii la muzeu 27 septembrie JPG jpeg

Programul „Conversații la muzeu” a fost conceput pentru a evoca, prin intermediul unor discuții deschise și pline de substanță, evenimente relevante din istoria noastră, momente speciale, proiecte și idei despre evoluția societății românești în acest veac.

Înscrierile la conferință se fac la numărul de telefon: 021/317.31.06 sau prin email, la adresa evenimente@muzeulcotroceni.ro, până marți, 25 septembrie 2018, ora 10.00.