Eveniment «Click! Poftă bună!»:  Atelier Meniul Centenarului jpeg

Eveniment «Click! Poftă bună!»: Atelier Meniul Centenarului

📁 Istorie culinară
Autor: Redacția
🗓️ 15 noiembrie 2018

Bucătăria cea plină de arome și culori este locul magic în care legumele, carnea, condimentele și poveștile se însoțesc, pentru a crea un adevărat spectacol culinar.

Revista Click! Poftă bună! celebrează Centenarul printr-o ediție specială dedicată Marii Uniri. Numărul special, din 16 noiembrie, adună rețete din toate zonele istorice ale țării. Cu această ocazie vom organiza un eveniment cu demonstrații de gătit împreună cu cititorii și cu partenerii noștri.

IMG 2884 jpg jpeg

Vă invităm, așadar, să degustăm împreună bunătăţile pregătite de chef Toma Ioan Cosmin, bucătarul Centenarului, din Alba Iulia. Spectacolul culinar va fi moderat de vedeta Prima TV, chef Dezbrăcatu‘.

Evenimentul va avea loc miercuri, 21 noiembrie la HubDesign (Strada Matei Basarab nr 13-15), începând cu ora 18:00. Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile, pe baza înregistrării la adresa roxana.iosif@adevarulholding.ro sau la telefon 0372.130.241

Concurs: Rama Maestro premiază cel mai delicios desert! Vino cu o prăjitură pregătită de tine folosind ca ingredient Rama Maestro și poți câștiga premii numai bune de prăjiturit! Chef Toma Ioan Cosmin va degusta și va desemna câștigătorii.

EPACK te premiază! Partenerul nostru EPACK a pregătit o tombolă cu 10 premii care constau în pachete cu produse necesare pentru orice gospodină.

Bella te va răsfăța cu plăcinte savuroase!

Chef Toma va găti toate bunătățile dedicate Centenarului în electrocasnicele partenerilor noștri de la Heinner! Dacă vrei să prepari cele mai delicioase prăjituri sau cele mai savuroase aperitive, produsele de la Heinner îți vin în ajutor, iar preparatele tale vor avea un gust desăvârșit.

Poți purta o ținută cu motive tradiționale!

Un proiect realizat cu sprijinul: Rama, EPACK, Bella, Heinner, Cooking by Heinner, Patria Bank, HubDesign, Phoenicia Grand Hotel