Două seriale populare revin pe HISTORY®:  „Colecţia de la Count’s Kustoms” şi ”Războiul transportatorilor” jpeg

Două seriale populare revin pe HISTORY®: „Colecţia de la Count’s Kustoms” şi ”Războiul transportatorilor”

📁 Recomandări de film
Autor: Redacția
🗓️ 6 octombrie 2014

În octombrie, HISTORY®, numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România¹, va difuza noi sezoane ale serialelor „Colecţia de la Count’s Kustoms” şi ”Războiul transportatorilor”.

Din 7 octombrie, în fiecare marţi de la 23:00, ”Războiul transportatorilor”se întoarce la HISTORY® cu al patrulea sezon. Mai mulţi antreprenori au descoperit că pot face avere transportând articole de care alţii se feresc. Fiecare episod pătrunde în lumea competitivă a acestor transportatori curajoşi, care se luptă pentru oportunitatea de a transporta încărcături problematice. Competiţia începe la uShip, cea mai mare casă de licitaţii online a transportatorilor independenţi. De la încărcăturile agabaritice la cele cu adevărat bizare, aceşti curajoşi transportă orice dacă preţul este bun.

A treia serie a serialului de succes „Colecţia de la Count’s Kustoms”continuă în fiecare joi la 22:00, din 9 octombrie. Marele iubitor de maşini sport şi motociclete americane, Danny “Contele” Koker, se întoarce pe HISTORY®. În Las Vegas, unde majoritatea oamenilor pariază cu jetoane, Danny pariază pe maşini şi motociclete. Când vede un autovehicul pe care îl vrea, va face tot ce poate pentru a-l cumpăra. Cu ajutorul prietenului său Kevin, mâna lui dreaptă, al lui Horny Mike, specialistul în vopsitorie, şi al lui Roli, el trebuie să restaureze, să modifice şi să vândă maşinile rapid, pentru ca atelierul său din Vegas să rămână pe profit.

Despre HISTORY®

HISTORY® este oteleviziune factuală ce prezintă o multitudine de personaje care împărtăşesc poveşti din trecut şi din prezent. La HISTORY®, limitele sunt împinse până la extrem, negocierile sunt câştigate şi noi detalii inedite ies mereu la iveală.

HISTORY® estenumărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România şiprincipala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA în 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Digi, Romtelecom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

Pentru mai multe detalii puteţi accesa site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY Româniasau canalul local de YouTube.

Despre A+E Networks® UK

A+E Networks UK®, un joint venture între A+E Networks® şi BSkyB, este liderul de piaţă în distribuţia posturilor de entertainment şi include în portofoliu televiziuni tematice cu conţinut de calitate precum HISTORY®, HISTORY®HD, Lifetime®, Lifetime® HD, Crime+Investigation™, Crime+Investigation™ HD şi H2®. A+E Networks UK® s-a lansat în noiembrie 1995, activează în 90 de ţări, din UK, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu şi ajunge în peste 85 de milioane de locuinţe, cu conţinut tradus în 19 limbi.