Cum s─â organizezi o petrecere de Cr─âciun perfect─â pentru angaja╚Ťi? Alegerea loca╚Ťiei, meniul ╚Öi spectacolul  jpeg

Cum s─â organizezi o petrecere de Cr─âciun perfect─â pentru angaja╚Ťi? Alegerea loca╚Ťiei, meniul ╚Öi spectacolul

Autor: Redac╚Ťia

S─ârb─âtoarea Cr─âciunului este aproape ╚Öi cele mai multe dintre companiile din ╚Ťar─â se preg─âtesc s─â ofere angaja╚Ťilor o petrecere prin care s─â marcheze totodat─â ╚Öi sf├ór╚Öitul unui an plin de succese. Aceasta este o modalitate de a ar─âta aprecierea fa╚Ť─â de eforturile pe care ├«ntreaga echip─â le depune ├«n fiecare an. Micile companii aleg fie s─â le ofere angaja╚Ťilor o mas─â ├«n ora╚Ö, fie o petrecere chiar la sediul firme, ├«n timp ce marii angajatori ├«╚Öi desf─â╚Öoar─â petrecerile ├«n loca╚Ťii somptuoase sau chiar pe stadioane. Ceea ce o bun─â parte dintre manageri scap─â din vedere este faptul c─â petrecerile de Cr─âciun sunt o modalitate excelent─â de a suda nu doar rela╚Ťiile din cadrul echipei, ci ╚Öi pentru a ├«nt─âri loialitatea fa╚Ť─â de companie. Scopul principal al unui astfel de eveniment este ca angajatul s─â simt─â c─â eforturile sale sunt cu adev─ârat apreciate.

Tocmai de aceea, alegerea loca╚Ťiei ├«n care va avea loc evenimentul este extrem de important─â. Pentru companiile care doresc s─â ├«╚Öi fac─â echipa s─â se simt─â cu adevarat apreciat─â, Le Chateau ├«╚Öi deschide larg por╚Ťile ╚Öi, an de an, ├«n luna decembrie, ├«mbrac─â haine de s─ârb─âtoare. O loca╚Ťie at├ót de elegant─â precum Castelul din Inima Ora╚Öului ofer─â o serie larg─â de avantaje pentru invita╚Ťii la petrecerile de Cr─âciun. Datorit─â arhitecturii elegante ╚Öi a decorului luxos, foarte pu╚Ťini sunt cei care pot refuza participarea la o petrecere organizat─â aici.

PCM 2895 jpg jpeg

Cu siguran╚Ť─â fiecare angajator ╚Ötie c─â nu to╚Ťi angaja╚Ťii sunt dispu╚Öi s─â ia parte la astfel de evenimente ├«n preajma s─ârb─âtorilor ├«ns─â cu c├ót loca╚Ťia va fi mai tentant─â, cu at├ót va cre╚Öte num─ârul participan╚Ťilor ╚Öi, implicit, se va atinge astfel scopul de a consolida rela╚Ťiile profesionale. Mai mult de at├ót, Sala Principal─â a Castelului poate gazdui sute de invita╚Ťi care vor avea la dispozi╚Ťie nu doar acest spa╚Ťiu, ci ╚Öi zona de relaxare ╚Öi terasa din fa╚Ťa Le Chateau. Astfel, oaspe╚Ťii se pot sim╚Ťi ├«n largul lor ╚Öi vor avea mai multe ocazii de socializare. ├Än acela╚Öi timp, dac─â angajatorii doresc s─â ofere un cadou muzical celor prezen╚Ťi la petrecerea de Cr─âciun, una dintre cele mai originale ╚Öi mai atractive sugestii ar fi contractarea unei forma╚Ťii muzicale ├«n armonie cu preferin╚Ťele participan╚Ťilor astfel ├«nc├ót s─â ├«ncing─â atmosfera de petrecere de pe impun─âtoarea scen─â a Le Chateau. Un alt element care va garanta succesul unei petreceri de Cr─âciun desfa╚Öurate ├«n Castelul din Inima Capitalei este m├óncarea.

PCM 2829 jpg jpeg

Preg─âtite ├«n cas─â, cu aten╚Ťie ╚Öi pasiune de c─âtre Chef Iulian Olaru ╚Öi echipa sa, toate preparatele servite oaspe╚Ťilor Le Chateau sunt mici bijuterii gastronomice care vor ├«ncanta angaja╚Ťii companiei dumneavoastr─â cu arome ╚Öi gusturi inedite, at├ót din buc─ât─âria interna╚Ťional─â, c├ót ╚Öi din cea tradi╚Ťional─â, ├«ntr-o interpretare modern─â ╚Öi elegant─â. Fie c─â vorbim despre o ÔÇťc─âl─âtorie ├«n jurul p─âm├óntuluiÔÇŁ printre cele mai apreciate buc─ât─ârii ale lumii sau despre un bufet rapid autentic rom├ónesc, Chef Olaru promite o experien╚Ť─â culinar─â de excep╚Ťie ce poart─â marca inconfundabil─â a stilului Le Chateau.

image005 jpg jpeg
12011208 947214132038344 6833640415409370755 n jpg jpeg

Dincolo de aceste aspecte, exist─â c├óteva reguli de aur ce trebuie respectate ├«n organizarea unei petreceri de Cr─âciun pentru angaja╚Ťi.

 Pentru mai multe informa╚Ťii despre petrecerile de Cr─âciun la Castelul din Inima Capitalei, accesa╚Ťi http://www.le-chateau.ro/petrecere-craciun-corporate/