Costa Foru 111 | Sear─â A C Leonte LIVE la Casa Costa Foru jpeg

Costa-Foru 111 | Sear─â A-C Leonte LIVE la Casa Costa-Foru

 

Casa Costa-Forueste un proiect independent ╚Öi colaborativ de reactivare urban─â a patrimoniului material ╚Öi imaterial al Bucure╚Ötiului, demarat de Grupul de Ini╚Ťiativ─â Casa Costa-Foru. Seria de evenimente Costa-Foru 111 marcheaz─â aniversarea a 111 ani de la finalizarea construc╚Ťiei casei ├«n forma sa actual─â ╚Öi 1 an de la prima deschidere public─â a spa╚Ťiului ╚Öi integrarea acestuia ├«n circuitul cultural al Capitalei.

afis a c leonte live la casa costa foru jpg jpeg

A-C Leonte este un grup de muzic─â electronic─â live din  Bucure╚Öti. Inspira╚Ťi de vasta lor experien╚Ť─â ╚Öi de r─âd─âcinile lor ca muzicieni de jazz, funk ╚Öi soul, Ana-Cristina Leonte, una din cele mai bune c├ónt─âre╚Ťe din Rom├ónia, ╚Öi produc─âtorul ╚Öi tobo╚Öarul ei, Tavi Scurtu (punct8), exploreaz─â lumea muzicii electronice live cu o mentalitate influen╚Ťat─â de dub, ad─âug├ónd frumuse╚Ťe melodic─â ╚Öi armonii bogate liniilor de bass grele ╚Öi ritmurilor puternice, folosindu-╚Öi mintea pentru a da forma material─â, chiar dac─â doar trec─âtoare, asem─ânatoare unor sculpturi sonore, ideilor despre o realitate superioar─â. Reflec╚Ťiile lor despre contrastul dintre societatea contemporan─â 'virtualizat─â' ╚Öi realitatea de care aceasta este din ce ├«n ce mai departe dau na╚Ötere unei muzici pline de inspira╚Ťie, cu versuri profunde ╚Öi puternice, un apel necesar la trezire. 

Album lor de debut, ÔÇ×Angel Minus WingsÔÇŁ, a fost lansat ├«n iunie 2016 ╚Öi va fi promovat ├«n aceast─â toamn─â printr-un turneu:https://a-cleonte.bandcamp.com/releases. Piesele originale ale grupului pot fi ascultate pe canalul lor oficial Soundcloud:https://soundcloud.com/ana-cristina-leonte. 

Intrarea la A-C Leonte LIVE la Casa Costa-Foru se face pe baz─â de rezervare, ├«n limita locurilor disponibile. Informa╚Ťii suplimentare ╚Öi rezerv─âri:casacostaforu@gmail.com.