Costa Foru 111 | Seară A C Leonte LIVE la Casa Costa Foru jpeg

Costa-Foru 111 | Seară A-C Leonte LIVE la Casa Costa-Foru

📁 Expoziţii, Festivaluri, Conferințe
Autor: Redacția
🗓️ 16 septembrie 2016

 

Casa Costa-Forueste un proiect independent și colaborativ de reactivare urbană a patrimoniului material și imaterial al Bucureștiului, demarat de Grupul de Inițiativă Casa Costa-Foru. Seria de evenimente Costa-Foru 111 marchează aniversarea a 111 ani de la finalizarea construcției casei în forma sa actuală și 1 an de la prima deschidere publică a spațiului și integrarea acestuia în circuitul cultural al Capitalei.

afis a c leonte live la casa costa foru jpg jpeg

A-C Leonte este un grup de muzică electronică live din  București. Inspirați de vasta lor experiență și de rădăcinile lor ca muzicieni de jazz, funk și soul, Ana-Cristina Leonte, una din cele mai bune cântărețe din România, și producătorul și toboșarul ei, Tavi Scurtu (punct8), explorează lumea muzicii electronice live cu o mentalitate influențată de dub, adăugând frumusețe melodică și armonii bogate liniilor de bass grele și ritmurilor puternice, folosindu-și mintea pentru a da forma materială, chiar dacă doar trecătoare, asemănatoare unor sculpturi sonore, ideilor despre o realitate superioară. Reflecțiile lor despre contrastul dintre societatea contemporană 'virtualizată' și realitatea de care aceasta este din ce în ce mai departe dau naștere unei muzici pline de inspirație, cu versuri profunde și puternice, un apel necesar la trezire. 

Album lor de debut, „Angel Minus Wings”, a fost lansat în iunie 2016 și va fi promovat în această toamnă printr-un turneu:https://a-cleonte.bandcamp.com/releases. Piesele originale ale grupului pot fi ascultate pe canalul lor oficial Soundcloud:https://soundcloud.com/ana-cristina-leonte. 

Intrarea la A-C Leonte LIVE la Casa Costa-Foru se face pe bază de rezervare, în limita locurilor disponibile. Informații suplimentare și rezervări:casacostaforu@gmail.com.