Conferinţă la Muzeul Cotroceni «Femeile care au făcut România Mare» jpeg

Conferinţă la Muzeul Cotroceni «Femeile care au făcut România Mare»

📁 Expoziţii, Festivaluri, Conferințe
Autor: Redacția
🗓️ 28 februarie 2018

Muzeul Național Cotroceni organizează miercuri, 7 martie, de la ora 19.00, în Salonul Cerchez, o nouă întâlnire din cadrul programului „Conversații la muzeu“. Sub tema „Femeile care au făcut România Mare”, conferința dedicată personalităților feminine care au marcat istoria României, prin inteligență, noblețe, demnitate şi curaj va fi susținută de istoricii Ștefania Dinu și Alin Ciupală și va fi moderată de jurnalistul și mediatorul cultural Matei Martin.

dfdfd jpg jpeg

Manifestarea se înscrie în calendarul evenimentelor pe care Muzeul Național Cotroceni le organizează în anul Centenarului, celebrând în acest fel rolul pe care l-au avut femei deosebite, precum Regina Elisabeta, Regina Maria sau Ecaterina Teodoroiu în construirea României Mari.

Înscrierile la eveniment se fac confirmând următoarele date: nume, adresă, CNP, până luni, 5 martie 2018, ora 10.00, pe adresa relatiipublice@muzeulcotroceni.ro sau la numărul 021/317.31.06. Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile. Eventualele limitări de acces vor fi comunicate prin email.