Care sunt avantajele atunci când conduci o mașină închiriată de la RINO Rent a Car jpeg

Care sunt avantajele atunci când conduci o mașină închiriată de la RINO Rent a Car

Autor: advertorial
🗓️ 13 mai 2021

Mașinile închiriate au o serie de avantaje. Șoferii nu au mereu o mașină potrivită pentru orice, așa că apelând la serviciile rent a car au posibilitatea de a rezolva diferite impedimente. RINO Rent a Car este o echipă profesionistă ce oferă servicii și mașini de o calitate înaltă, pentru toți șoferii ce prețuiesc confortul absolut la drum.

De ce să închiriezi o mașină de aici

Având sediul în inima Transilvaniei și anume Cluj Napoca, care este de fapt și un oraș minunat de vizitat, RINO Rent a Car este locul ideal de unde poți închiria o mașină superbă, cu tot ce-i trebuie, pentru a te deplasa oriunde.

Atât locuitorii, cât și vizitatorii ce își doresc să se plimbe pe străzile Clujului ar trebui să apeleze la serviciile de Cluj rent a car ale acestei echipe. Poate că vara asta mergi în acest oraș cu prietenii pentru a vizita atracțiile principale, monumente istorice sau localuri cu mâncare bună. Să dați bani pe taxiuri o să vă cam usture la portofel; mai bine de banii cheltuiți astfel beți niște cocktailuri la o terasă. Iar deplasarea cu autobuzul, în îngrămădeala mai ales în contextul actual, sigur nu vă face cu ochiul. Plus că acesta se mișcă greu, la ore fixe și puteți pierde programul de vizită al locațiilor pe care vreți să le vedeți. 

Prețurile de închiriere sunt avantajoase, chiar și pentru bugetul unui student. Aici găsești mașini atât standard, de o calitate ireproșabilă, cât și mașini de lux. Sună bine să te plimbi prin centrul orașului cu prietenii într-o mașină modernă, frumoasă, vizitând Piața Unirii, Cetățuia sau poate Grădina Botanică. 

De ce mașina închiriată este o opțiune mai bună decât cea personală

Uneori, oamenii nu au mașină adecvată nici pentru a transporta mai multe persoane, nici pentru mai multe bagaje. O mașină personală implică destul de multe cheltuieli față de una închiriată. Ai de plătit taxe peste taxe, revizii, schimbări de piese și multe altele. Cu o mașină închiriată singurele lucruri de care trebuie să-ți faci griji sunt combustibilul și taxa de închiriere, atât. 

RINO Rent a Car oferă clienților chiar și servicii de rent a car Targu Mures. Mașinile lor sunt impecabile și nu duc lipsă de modele sau culori din care să alegi. Poți închiria o mașină pentru cât timp vrei tu, iar RINO îți oferă consultanța necesară pentru a face alegerea potrivită cerințelor tale.

Predarea mașinilor este gratuită chiar și pe raza orașului Târgu Mureș, în orice locație te-ai afla. În plus, poți apela la serviciile lor non stop, ceea ce este un avantaj dacă vii dintr-o călătorie cu avionul. Pur și simplu îi contactezi sau rezervi mașina dorită online și aceasta îți va fi adusă la aeroport, fie el cel din Cluj sau Târgu Mureș. Nu se percepe nicio taxă, indiferent de ora la care aterizezi pe aeroport. Serviciile RINO Rent a Car sunt complete, pentru o experiență cât mai plăcută a clientului. 

Intră și tu pe www.rino-rent-a-car.ro să descoperi câte avantaje ai dacă închiriezi o mașină de aici.

Contact:

contact@rino-rent-a-car.ro

+40 747 725 134 / +40 744 673 954.