Caramitru şi Mălăele – câte n lună şi în stele jpeg

Caramitru şi Mălăele – câte-n lună şi în stele

📁 Istoria Teatrului
Autor: Redacția
🗓️ 9 aprilie 2012

O ediţie specială de Paşti a spectacolului „Caramitru-Mălăele, câte-n lună şi în stele", în care cei doi actori se vor întâlni pe scenă într-un dialog poetic, acompaniaţi de violoncelistul Adrian Naidin, va avea loc pe 16 aprilie, la Teatrul Naţional Bucureşti.

La cererea iubitorilor de teatru din Capitală, actorii Ion Caramitru şi Horaţiu Mălăele au acceptat încă o întâlnire pe scena Naţionalului bucureştean, pentru o ediţie extraordinară a spectacolului-dialog „Caramitru-Mălăele, câte'n lună şi în stele". Întâlnirea va avea loc la Teatrul Naţional din Bucureşti în cea de-a doua zi de Paşti, pe data de 16 aprilie, de la ora 20.00, informează un comunicat de presă.

Ion Caramitru şi Horaţiu Mălăele nu şi-au dat vreodată replica, nici pe scenă, nici pe platourile de filmare, în zeci de ani de carieră. De aceea, în urma unei întâlniri care a avut loc în cadrul Festivalului Naţional de Teatru, au hotărât să transforme acest fel de „dialog" într-un spectacol. Seducători, cu un umor irezistibil, cei doi se vor înfrunta în versuri din Toprâceanu, Eminescu sau Shakespeare, ori în replici proprii - un duel moderat de incredibila muzică a violoncelistului Adrian Naidin.

Biletele pentru spectacol, care va avea loc pe 16 aprilie, în Sala Mare a Teatrului Naţional, se găsesc la casieria TNB, la Sala Palatului, în Unirea Shopping Center, Librăriile Adevărul, Librăria "Mihai Eminescu" şi online, pe www.biletoo.ro, www.blt.ro şi pe www.bilete.ro, precum şi în oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro.

sursa:adevarul.ro