Asociația de reconstituire istorică Terra Dacica Aeterna vine la București, la Zilele Muzeului Militar jpeg

Asociația de reconstituire istorică Terra Dacica Aeterna vine la București, la Zilele Muzeului Militar

📁 Expoziţii, Festivaluri, Conferințe
Autor: Redacția
🗓️ 15 aprilie 2016

Asociația de reconstituire istorică Terra Dacica Aeterna, cu sediul în Cluj-Napoca, va participa în datele de 14 și 15 mai 2016 la Zilele Muzeului Militar Național ”Regele Ferdinand I” din București. 

Este prima participare a asociației la un astfel de eveniment în capitală, pentru care TDA este onorată și mulțumește Muzeului Militar Național. 

Cu toate că dacii și romanii se vor prezenta într-o formulă mai restrânsă decât la alte manifestări de acest gen, membrii ei vor derula ateliere civile, la care și publicul poate să participe activ, mai ales copiii, prezentare de arme și echipamente antice, demonstrații de luptă și o scurtă prezentare despre războaiele daco-romane și aspecte ale civilizației dacice. 

Terra Dacica Aeterna va fi prezentă la Zilele Muzeului Militar Național alături de unele dintre cele mai bune asociații de reonstituire istorică din România-Cavalerii Cetăților Bârsei (Brașov), Compania Ursului Brun (București), Asociația ”6 Dorobanți” (București), Deutsches Freikorps (București), Asociația Tradiția Militară (București) și alte asociații.

dacfest 2014 3692 jpg jpeg
tda atelier 0143 jpg jpeg
tda ritual 3642 jpg jpeg