"Arta războiului", în exclusivitate la HISTORY jpeg

"Arta războiului", în exclusivitate la HISTORY

📁 Recomandări de film
Autor: Redacția
🗓️ 8 octombrie 2020

Pregătiți-vă să-i întâlniți pe cei mai de temut războinici ai istoriei. Serialul documentar „Arta Războiului” (în fiecare luni, începând cu ora 20:00) evidențiază cele mai mari realizări pe câmpurile de luptă, comanda armatelor lor, strategii geniale și stiluri unice de luptă care le-au permis să-și cucerească dușmanii în forță copleșitoare.

V 6597 473 WarriorsWay S01E06 TimurMongol 16x9 jpg jpeg

Cu ajutorul reconstituirilor istorice ale scenelor de război dar și prin interviuri exclusive cu experți de renume mondial în istoria militară, telespectatorii vor putea aprofunda credințele, valorile și religia lor, pregătirea și supunerea față de stăpânii lor, de la naștere până la ultima lor bătălie.

Seria începe cu una dintre cele mai crunte întreceri dintre războinici din toate timpurile, vikingii. Eroul nostru – sau mai degrabă antieroul – este Sigurd Björnsen. Chiar și printre vikingi e cunoscut drept luptător, fapt care are consecințe importante.

Celelalte episoade îi au în prim plan pe cavalerii templieri, celții, romanii, scoțienii și mongolii. Urmăriți „Arta Războiului” în fiecare luni, de la ora 20:00, în exclusivitate la HISTORY