3 întâmplări inedite din lumea jocurilor de noroc jpeg

3 întâmplări inedite din lumea jocurilor de noroc

Autor: Redac╚Ťia

V─â prezent─âm 3 ├«nt├ómpl─âri inedite din lumea jocurilor de noroc, care v─â vor face s─â repeta╚Ťi cli╚Öeica zical─â ÔÇ×via╚Ťa bate filmulÔÇŁ. S-au ├«nt├ómplat ╚Öi se vor ├«nt├ómpla multe lucruri ├«n cazinouri. Evident, multe ├«nt├ómpl─âri interesante nu ajung s─â fie niciodat─â povestite publicului larg, ├«ns─â exist─â c├óteva excep╚Ťii ├«n acest sens. Am selectat 3 episoade care pot fi verificate ╚Öi confirmate, pe care le vom expune ╚Öi cu bune ╚Öi cu rele.

Cea mai norocoas─â juc─âtoare de zaruri este o bunic─â din New Jersey

├Än 2009, Patricia Demauro a intrat cu 100 de dolari ├«n cazinoul Borgata Hotel Casino & Spa din Atlantic City, New Jersey, pentru a se distra, al─âturi de o prieten─â. Era a doua oar─â c├ónd juca celebrul joc ÔÇ×crapsÔÇŁ, ├«ns─â aceast─â sesiune avea s─â fie ╚Öi cea mai prolific─â din istoria cazinourilor.

Dac─â juc─âtorii cu buzunarul cel mai gros abia rezist─â o or─â la masa de joc, bunica a rezista la masa de joc nu mai pu╚Ťin de 4 ore ╚Öi 18 minute, timp ├«n care a c├ó╚Ötig 154 de pariuri consecutive. Al 155-lea a fost pierz─âtor, dar staff-ul cazinoului a ╚Ťinut s─â s─ârb─âtoreasc─â momentul inedit cu un toast cu ╚Öampanie. Patricia a dep─â╚Öit recordul precedent (care a stat ├«n picioare aproape 20 de ani) cu o or─â ╚Öi 12 minute!

img (2) (3) jpg jpeg

Bunica norocoasă și cazinoul au hotărât să nu dezvăluie suma câștigată în cadrul acelei sesiuni norocoase. Interesant este că șansele de a reuși o astfel de serie sunt de 1 la 1,56 de miliarde, adică mult mai mari decât a câștiga premiul cel mare la loto 6/49, a cărei cotă este de 1 la 14 milioane.

De╚Öi pare imposibil de egalat, curajo╚Öii care sper─â s─â prind─â o astfel de serie ar fi bine s─â profite de c├ót mai multe bonusuri la cazinouri online ÔÇô cum sunt cele din acest top ÔÇô pentru a-╚Öi m─âri ╚Öansele de reu╚Öit─â.

Cel mai prost om de afaceri care a intrat într-un cazinou?

Terrance Watanabe este un om de afaceri american care a mo╚Ötenit Oriental Trading Company ÔÇô un important retailer dezvoltat de tat─âl. Terrance a ├«nceput s─â joace sume exorbitante ├«n cazinouri ╚Öi la mesele de poker dup─â ce a v├óndut afacerea tat─âlui s─âu ├«n anul 2000.

Episodul care l-a f─âcut celebru s-a petrecut ├«n 2007, atunci c├ónd afaceristul a pierdut 127 de milioane de dolari la finele unei sesiuni (├«n care ar fi rulat 825 de milioane de dolari) desf─â╚Öurate ├«n Caesars Palace & Rio All Suite. Watanabe a dat ├«n judecat─â cazinoul, spun├ónd c─â staff-ul l-a ├«mb─âtat p├ón─â c├ónd a devenit aproape incon╚Ötient ├«n speran╚Ťa de a-╚Öi recupera banii.

img (3) (3) jpg jpeg

Procesul s-a încheiat însă nefavorabil pentru împătimit, deoarece tribunalul a constatat că Watanabe fusese anterior interzis pentru că afișase un comportament de jucător patologic. Totuși, cazinoul a fost amendat cu 225.000 de dolari de către Comisia de Gambling din New Jersey pentru că i-a permis lui Watanabe să participe la joc deși acesta consumase droguri.

Una dintre cele mai mari firme de curierat din lume exist─â datorit─â jocurilor de noroc

FedEx, continuatoarea companiei Federal Express, ├«nfiin╚Ťat─â ├«n 1971, care a fost prima firm─â de curierat din lume care transporta coletele a doua zi, a r─âmas ├«n afaceri datorit─â norocului. Gigantul american din domeniul logistic nu ar mai fi livrat peste 1.2 miliarde de colete dac─â fondatorul Frederick Smith nu ar fi mers ├«n Las Vegas ├«ntr-u moment de disperare.

Smith a ├«nceput afacerea dup─â ce a mo╚Ötenit 4 milioane de dolari ╚Öi a ├«mprumutat alte 80 de milioane de dolari pentru a-╚Öi cump─âra 8 avioane, cu care avea s─â acopere o raz─â de 35 de ora╚Öe. Dup─â doi ani de zile, firma se afla ├«n prag de faliment, ├«n special datorit─â faptului c─â pre╚Ťurile carburan╚Ťilor crescuser─â foarte mult. Dup─â ce o nou─â cerere de ├«mprumut i-a fost respins─â, fondatorul a luat ultimii 5.000 de dolari r─âma╚Öi ├«n conturile Federal Express ╚Öi a mers ├«n Las Vegas, acolo unde i-a transformat ├«n 27.000 de dolari dup─â c├óteva zile de joc la mesele de Blackjack. Suma c├ó╚Ötigat─â a fost suficient─â pentru a mai men╚Ťine compania opera╚Ťional─â ├«nc─â o s─âpt─âm├ón─â.

img (4) jpg jpeg

Acest c├ó╚Ötig, care poate p─ârea insignifiant la prima vedere, i-a cump─ârat suficient timp lui Smith pentru ca acesta s─â reu╚Öeasc─â ├«n cele din urm─â s─â ob╚Ťin─â un ├«mprumut de 11 milioane de dolari. ├Än 1976, compania a intrat pe un f─âga╚Ö bun, reu╚Öind s─â acumuleze profituri ├«n valoare de 3.6 milioane de dolari.

Aceste 3 ├«nt├ómpl─âri ne demonstreaz─â faptul c─â jocurile de noroc reprezint─â o arm─â cu dou─â t─âi╚Öuri. Nimeni nu ╚Ötie c├ónd ╚Öi dac─â ├«i va sur├óde norocul, a╚Öa c─â speciali╚Ötii ne recomand─â s─â nu dep─â╚Öim niciodat─â grani╚Ťa distrac╚Ťiei ╚Öi s─â nu investim mai mult dec├ót ne permitem s─â pierdem, f─âr─â s─â existe nici un fel de repercusiuni.