Ofertă specială în perioada 15 mai  15 iunie: Abonează te și descoperă istoria! jpeg

Ofertă specială în perioada 15 mai -15 iunie: Abonează-te și descoperă istoria!

Autor: Redacția

 Aboneaza-te acum la Historia+Historia Special pe minimum 12 luni si vei primi cadou cartea „Securitatea contra Radio Europa Libera” de Richard H. Cummings.

Cartea lui Richard Cummings face parte din categoria atît de gustată a dezvăluirilor unui “insider”, a celui care, prin natura poziției sale, știe lucruri pe care noi, ceilalți, nu avem cum să le știm. La Europa Liberă, Richard Cummings a fost Chief of Security, adică cel responsabil cu protecția postului de radio, a redactorilor de acolo, în fața agresiunilor de tot felul din partea serviciilor secrete din țările comuniste. Dintre aceste servicii, cel mai activ și mai brutal a fost cel românesc, Securitatea, prin brațul său extern, Direcția/Centrul de informații Externe (DIE/CIE). Detalii inedite despre războiul purtat de Securitate împotriva Europei Libere puteți afla citind cartea lui Richard Cummings.

Născut în statul Massachusetts în anul 1944, Richard H. Cummings a absolvit Boston University, unde s-a specializat în studii sovietice şi est-europene. În anii ‘60, în timp ce servea în cadrul forţelor aeriene, el a studiat limba rusă la Indiana University, după care a îndeplinit mai multe misiuni în Germania (Berlin) şi în Turcia. Revenit la Boston, Cummings a activat în cadrul Serviciului de Imigraţie şi Naturalizare al Statelor Unite. În 1980, el a acceptat poziţia de Director of Security al posturilor de radio Europa Libera şi Libertatea (REL/RL) din München. Timp de 15 ani, Cummings a răspuns de garantarea securităţii sediului şi angajaţilor din München, dar şi de protejarea staţiilor de emisie din Germania, Spania şi Portugalia. După 1989, tot lui i-a revenit răspunderea asigurării protecţiei noilor redacţii deschise la Bucureşti, Praga, Sofia, Varşovia, Budapesta şi Moscova.

In plus, daca esti student beneficiezi de  extra reducere de 10 % fata de pretul de abonament!

Pentru a beneficia de aceasta reducere trebuie sa trimiteti copia carnetului de student vizat pe anul universitar în curs la abonamente@adevarulholding.rosau la fax 0372.130.068

Aboneaza-te acum!

http://abonamente.adevarul.ro/9_historia

Citește aici regulamentul de participare la campanie!