historia ro undefined jpeg

Muntele Magic, Hotelul Hobbiţilor

Desprins parcă din filmele cu hobbiţi, hotelul Montaña Mágica (Muntele Magic) din Chile face senzaţie printre turiştii dornici de aventuri. Accederea în rezervaţia biologică privată Huilo Huilo este ea însăşi o aventură, fiind posibilă doar prin intermediul unui pod cu frânghii şi oferind la fiecare pas privelişti memorabile ce seamănă foarte tare cu acelea din basme sau potecile din celebrele filme The Hobbit. Având un aspect încântător şi ducând nivelul de creativitate la cote foarte înalte, hotelul este construit în formă de vulcan, iar ferestrele sunt înconjurate de muşchi şi viţă de vie, ceea ce face ca neobişnuita structură să se integreze perfect în peisajul verde ce o înconjoară.

Hotelul Montaña Mágica nu se mulţumeşte doar cu forma unui vulcan ci duce mai departe această asemănare şi „erupe” în fiecare zi, dar în loc de lavă care să se propage din vârful structurii curg firişoare de apă (asemănătoare cu cele de la cascada Bigăr) ce trec pe la ferestrele oaspeţilor care se bucură de priveliştea încântătoare. Aşa cum este de aşteptat văzând forma şi aspectul general al acestui hotel, camerele nu sunt foarte mari, dar cu toate acestea, se spune că paturile sunt surprinzător de confortabile, iar  mobila în general este amuzantă şi plăcut de privit. Câteva dintre caracteristicile şi facilităţile pe care le oferă această unitate de cazare includ o cameră de joacă pentru copii, un bar, saună şi căzi în trunchiuri de copaci cu apă încălzită natural.

Datorită locaţiei sale privilegiate într-o rezervaţie naturală rafinată, hotelul Montaña Mágica oferă oaspeţilor săi o varietate de oportunităţi în petrecerea timpului liber, cum ar fi posibilitatea de a face drumeţii sau de a merge şi a vă da în cea mai lungă tiroliană din America de Sud.

sursa: calator.org