┬źMon Boudoir┬╗  Relansarea parfumului Reginei Maria png

┬źMon Boudoir┬╗. Relansarea parfumului Reginei Maria

Autor: Redac╚Ťia

Houbigant este o casa de parfumuri cu o istorie bogata in Franta, fiind cunocuta pentru parfumurile create pentru nobilii acelor vremuri. A fost infiintata in secolul al 18-lea de Jean-Francois Houbigant, care la numai 23 de ani a creat Eau DÔÇÖ Houbigant, parfumul legendar devenit preferatul aristocratilor. Nu este de mirare ca Regina Maria a ales sa reprezinte Casa Houbigant.

Considerata ÔÇ×cea mai frumoasa regina a EuropeiÔÇŁ, Regina Maria a devenit imaginea colectiei de pomade, pudra, apa de colonie si parfum, toate sub acelasi nume: ÔÇ×Mon BoudoirÔÇŁ, in 1922. Nota de baza a parfumului mirosea a flori de violete, preferatele Reginei, a iris, dar avea si note subtile de patchouli si santal.

Parfumul original a fost creat de legendarul parfumier Robert Bienaime si a fost lansat in 1919, iar in 1938, dupa moartea Reginei s-a decis retragerea lui de pe piata din respect pentru Alteta Sa, aceasta fiind si imaginea oficiala a produselor ÔÇ×Mon BoudoirÔÇŁ.

mon budoir png png

Cu ocazia implinirii Centenarului de la crearea compozitiei ÔÇ×Mon BoudoirÔÇŁ, in semn de omagiu, casa de parfumuri Houbigant a relansat celebra aroma preferata de Regina Maria, cu ajutorul celebrului parfumier Luca Maffei. Notele sale puternice sunt transpuse intr-un parfum care se integreaza perfect in modernitatea epocii noastre.

Compozitia Mon Boudoir poate fi descoperita in Beautik Haute Parfumerie!