image

Mese de cafea moderne: care e cea mai potrivită pentru casa ta?

📁 Promo și advertorial
Autor: Advertorial

Ce este mai bun decât să stai cu prietenii tăi în jurul unei mese sau măsuțe de cafea moderne?

De ce să cumperi o masă de cafea modernă?

Măsuțele de cafea pot fi mult mai utile decât par la prima vedere, motiv pentru care pot exista persoane care ezită să cumpere o masă de cafea. La urma urmei, este adesea percepută ca o completare a canapelei, dar adevărul este că poate fi chiar opusul. Iată câteva dintre avantajele de a avea o masă de acest tip în camera de zi:

- Suport ideal pentru băuturi: Nu trebuie să vă ridicați pentru a savura o băutură în sufragerie dacă nu doriți. Fie că doriți să beți o băutură, o cafea sau un ceai pe canapeaua din sufragerie, cu sau fără vizitatori, măsuța de cafea este o suprafață foarte accesibilă și la înălțimea potrivită pentru dumneavoastră. Dacă adăugăm la aceasta faptul că are o suprafață de ridicare, este și mai bine, nu credeți?

- Decorează camera: Este greu de crezut, dar aceasta devine una dintre cele mai indispensabile piese de mobilier din living atunci când începi să o folosești. Fără una lângă canapea, pare că sufrageria ar fi incompletă, și chiar este, pentru că formează un întreg. O măsuță de cafea de designer, una modernă sau o masă extensibilă decorează și completează perfect stilul. De asemenea, servește ca platformă pentru alte decorațiuni, cum ar fi vazele sau plantele.

- Accesibilitate maximă: Pe lângă faptul că poate fi folosită ca suport pentru băuturi, nu trebuie uitat că vorbim despre o masă accesibilă de pe canapea. Acest lucru înseamnă că puteți plasa orice doriți să păstrați la îndemână și preferați să aveți undeva anume, cum ar fi telecomanda televizorului. Poate fi, de asemenea, un suport fantastic pentru a juca jocuri de societate.

Tipuri de mese de cafea moderne

Probabil că te întrebi ce poți face pentru a alege cea mai bună măsuță de cafea pentru tine. Adevărul este că există multe opțiuni pe piață, dar cele pe care le recomandăm sunt măsuțele de cafea moderne, care tind să încorporeze un design mult mai original și mai atractiv.

1. Masă de cafea din sticlă

În lumea măsuțelor de cafea, măsuțele de cafea din sticlă devin un clasic, iar acest lucru nu este o coincidență.

Sticla, ca suprafață transparentă ce este, permite mesei să ocupe mai puțin spațiu vizual în încăpere, sporind senzația de spațialitate a întregului spațiu și o mai bună vizibilitate pentru restul decorului. De asemenea, blochează mai puțin din lumina care trece prin cameră, ceea ce îmbunătățește iluminarea. Din toate aceste motive, este o alternativă perfectă pentru camerele mici. În plus, designul părții inferioare a mesei iese în evidență mai presus de toate.

Sticla este un material foarte versatil, motiv pentru care există atât de multe idei de măsuțe de cafea care o pot include, cum ar fi mesele de cafea curbate sau rotunde.

2. Masă de cafea cu forme curbe

Dacă vrei să profiți la maximum de simplitatea măsuțelor de cafea din sticlă, un lucru pe care îl poți face este să optezi pentru forme curbe în partea decorativă.

3. Masă de cafea rotundă

Nu trebuie uitat că și mesele rotunde, fie ele din sticlă sau nu, au farmecul și utilitatea lor.

Atunci când optezi pentru o masă rotundă, o faci pentru că este mult mai accesibilă decât o masă pătrată sau dreptunghiulară, unde unii invitați s-ar putea lovi de o margine și s-ar putea simți inconfortabil.

Dacă ai de obicei mulți vizitatori sau pur și simplu crezi că formele rotunde ți se potrivesc în sufragerie, o masă rotundă poate fi ideală pentru tine.

4. Masă de cafea din bucăți

Nu te poți decide asupra unei măsuțe de cafea moderne? Vei vedea că există multe alternative, iar una dintre cele mai atrăgătoare, datorită originalității sale, este masa de cafea divizată, care îți permite să ai două mese într-una singură. Gândește-te la aceasta ca la o opțiune de design, care poate fi, de asemenea, foarte practică în anumite situații.

Imaginează-ți că ai mai multe fotolii și canapele în sufragerie, iar camera este foarte mare, dar nu dorești să cumpărați mai multe măsuțe de cafea sau să fie nevoie să muți fotoliile de fiecare dată când vin prietenii în vizită. Ce ai putea face?

Fără îndoială, o masă divizată ar putea fi soluția: aceasta ți-ar permite să muți ambele părți ale mesei pentru a le apropia pe fiecare dintre ele de cele două capete ale încăperii și, astfel, să vă bucurați tu și invitații de suport pentru băuturi sau gustări. Poate că nu pare așa, dar este foarte practică și originală.

5. Masă extensibilă

Un alt tip de masă care nu este întotdeauna luat în considerare este măsuța de cafea extensibilă, care îți permite să aduci blatul mesei mai aproape de tine atunci când te așezi confortabil pe canapea.

Acest lucru este perfect pentru petreceri sau chiar dacă intenționezi să folosești computerul în timp ce stai confortabil. Deși, pentru productivitatea ta, nu recomandăm să lucrezi din sufragerie.

Pe lângă capacitatea de a sta în picioare, acest tip de masă extensibilă conține, de obicei, și un spațiu de depozitare practic dedesubt, unde poți depozita orice dorești. În funcție de ceea ce folosești, poate fi vorba de cărți, farfurii, căni, reviste, computerul etc.