Historia (2) (4) jpg

Laminat-parchet.ro are pardoseli elegante, ce amintesc de luxul caselor nobilimii franceze din secolul al XVII-lea

📁 Promo și advertorial
Autor: Advertorial

Podelele din lemn erau considerate un semn de bogăție și rafinament în casele nobilimii franceze din secolul al XVII-lea. Acestea erau realizate manual, de artizani talentați și aveau modele sofisticate și complicate. Locuințele nobilimii aveau camere grandioase, cu elemente decorative de artă.

Designul parchetului în acele vremuri are o istorie lungă și s-a remarcat prin calitatea finisajului și frumusețea unică a lemnului. De remarcat este și expresivitatea stilurilor de parchet din acele timpuri, cu elemente dreptunghiulare așezate în zig-zag, care sunt considerate ca fiind foarte elegante și atractive chiar și acum, în secolul nostru.

De ce pardoselile din lemn prelucrat sunt atât de speciale?

Un exemplu elocvent îl reprezintă gama de Profile Decorative disponibile pe Laminat-Parchet.ro, care evocă eleganța și rafinamentul nobilimii franceze din secolul al XVII-lea. Aceste profile adaugă unicitate și sofisticare fiecărei pardoseli, transformându-le în elemente de design distincte și memorabile.

Aceste pardoseli și profile decorative arată grozav și sunt în tendințele actuale în acest domeniu. Ele au caracteristici funcționale deosebite și de aceea sunt atât de apreciate de arhitecți și designeri:

  • Au un aspect interesant, care imită podelele vechi din alte secole, care nu și-au pierdut deloc atractivitatea
  • Sunt rezistente, au un design atractiv și prietenos
  • Nu au plăcile reci și nici foarte alunecoase
  • Mențin un climat optim în casă
  • Sunt ușor de instalat și de întreținut
  • Sunt potrivite pentru încălzirea în pardoseală.

În prezent se remarcă mai multe stiluri de parchet, cum ar fi:

  • Parchetul stratificat cu design sofisticat
  • Parchetul cu tehnologii moderne ce are un format supradimensionat și se potrivește prin design unei vile grandioase și unui apartament modern
  • Parchetul laminat care imită lemnul și care cuprinde modele diferite și atrage privirile prin calități înalte de design
  • Parchetul rezistent la apă Aqua+ cu durabilitatea mare
  • Pardoseala cu eleganță iconică ce amintește de luxul de la Palatul Versailles
  • Parchetul de marcă cu modele rafinate ce par a fi opere de artă.
Historia (1) (4) jpg

Aceste stiluri diferite se găsesc și în magazinul Laminat-parchet.ro și provin de la numeroase branduri faimoase în lumea întreagă. Aici poți găsi modele de parchet cu aspect rustic, realizate din stejar sau din lemn, care au prețuri imbatabile.

Acum se pune accent pe calitatea și textura pardoselilor, deoarece cumpărătorii își doresc un plus de liniște și confort în casă. Ei caută parchetul modern cu plăci mai lungi și mai late, pentru a crea un aspect de camere mai deschise și mai spațioase. Sunt preferate nuanțele mai deschise, de alb și bej, sau de alb și gri, care sunt în trend și foarte liniștitoare. De asemenea, nuanțele neutre vor avea mereu un loc special în design, în tendințe, ele sunt atemporale.

În prezent, nici parchetul care imită piatra, dar este din laminat sau vinil, nu și-a pierdut popularitatea; el a ajuns în topul preferințelor clienților datorită raportului corect preț-calitate. Pardoseala din vinil este apreciată pentru proprietățile sale de rezistență la uzură, rezistență la apă și pentru faptul că este ușor de întreținut.

Acest e-shop este lider pe piața europeană în domeniul pardoselilor pe bază de lemn, parchet laminat, plinte parchet și accesorii. Magazinul are peste 999 de modele și tipuri de parchet și peste 300 de modele de plinte potrivite pentru diferite interioare. Produsele sunt aduse de la cei mai populari producători europeni ce au un sortiment impresionant de plinte și pardoseli. Ei au și pardoseli ecologice, deoarece pun accent pe importanța conservării mediului înconjurător.

Sortimentul magazinului Laminat-parchet.ro include și accesorii, dar și o gamă foarte variată de plinte, cum ar fi:

  • Plintă flexibilă din duropolimer care se pot ajusta cu silicon acrilic alb
  • Plintă albă care se poate vopsi, mai ales cu o vopsea pe bază de apă
  • Plintă înaltă de 19,5 cm
  • Plinte rezistente la apă, antibacteriene, rezistente la impact
  • Plinte care se montează cu șine din plastic sau cleme și pot ascunde cablurile
  • Plintă fără accesorii care se taie în unghi de 45 de grade și se montează la colțuri
  • Plinte speciale care se montează cu sistem de încălzire prin pardoseală.

Încăperile unei locuințe se pot personaliza și cu profile decorative elegante din acest magazin, cum ar fi: profile din polistiren de interior și exterior, brâuri, ancadramente pentru ferestre și uși, glafuri, arcade, colțare, pilaștri, coloane.