Genți potrivite pentru orice ocazie de la Zevo jpeg

Genți potrivite pentru orice ocazie de la Zevo

Geanta este accesoriul preferat de fiecare femeie. Nu există femeie în lume care să nu aibă cel puțin o geantă. Și asta pentru că geanta nu este doar o necesitate, ci a ajuns să fie un element ce ține de fashion, cel ce completează orice ținută. 

Geanta poate fi elementul surpriză care transformă o ținută banală într-una care să atragă toate privirile, poate fi pata de culoare care să întregească aspectul oricărei femei.

Sunt femei pentru care geanta reprezintă doar un accesoriu util, care le ajută să ia cu ele diverse obiecte atunci când ies în oraș sau merg la birou sau chiar la un eveniment.

Alte femei consideră geanta un element important pentru definirea unei ținute și, în acest sens, își achiziționează diverse modele, în fel și fel de culori, pentru a fi sigure că au ce purta, indiferent de ținuta pe care o abordează.

Și mai există o categorie de femei, a celor ce le colecționează. Pentru acestea, nevoia de a avea în colecție genți cât mai noi, după ultimele trenduri în materie de modă și de la designeri cunoscuți în toată lumea, a devenit vitală. Putem afirma chiar că este ca un viciu pe care trebuie să și-l satisfacă periodic prin noi și noi achiziții.

Pe piață apar constant fel și fel de modele de genți de la producători care se aliniază noilor tendințe în domeniu. Așadar, atunci când vine vorba de făcut o alegere în acest sens, trebuie să ținem cont de câteva aspecte: stilul personal, ocazia cu prilejul căreia purtăm geanta, dimensiunea de care avem nevoie, culorile ce ne plac, materialul din care este confecționată și multe altele.

  Cum alegem geanta potrivită în funcție de ocazie? 

• Geanta pentru birou - Dacă ne referim la formă, pentru birou este indicat să optăm pentru o geantă dreptunghiulară sau în formă de trapez, cu barete scurte. Ca și material din care este confecționată, pe primul loc este pielea naturală. Aceasta conferă purtătoarei un aspect elegant, chic și sofisticat și completează perfect ținutele office. În plus, pielea naturală este un material rezistent care nu se deteriorează în timp, astfel având o garanție a calității. Pielea naturală nu se va demoda niciodată, așadar orice geantă am alege (în special dacă optăm pentru un model clasic), vom ști că o vom putea purta nu doar într-un singur sezon. O recomandare de magazin online specializat pe comercializarea de genți din piele este Zevo. În cadrul acestuia regăsim o întreagă colecție de genți în modele și culori adaptate ultimelor tendințe. Un model de geantă office extrem de apreciat este geanta Palmelatto Diana, pe care o regăsim la Zevo. Aceasta este o geantă de umăr destul de încăpătoare încât să putem depozita în ea telefonul, tableta, agenda și alte lucruri ce ne sunt necesare. Cu un design deosebit, fiind confecționată din piele naturală de calitate, această geantă este una clasică ce cu siguranță nu se va demoda în timp.

Clipboard01 jpg jpeg

  • Geanta de tip poștaș - perfectă pentru purtarea de zi cu zi – Acest tip de geantă, caracterizată printr-o dimensiune medie sau mică, având o bareta lungă ce vine purtată transversal de-a lungul corpului, este alegerea perfectă pentru orice ieșire. Fie că vorbim aici despre ieșirile în oraș cu prietenii, plimbările în parc sau chiar la locul de muncă, geanta de tip poștaș (messenger sau crossbody) este cea care completează perfect orice ținută casual. Este extrem de practică și se asortează cu ușurință ținutelor preferate. Pentru un plus de stil, putem din nou să apelăm la colecția de genți pusă la dispoziție de magazinul online Zevo - www.zevo.ro - în cadrul căruia regăsim modele precum Anya, Aniela, Vikky, Rosalinda și altele. 

Clipboard02 jpg jpeg

Geanta de ocazie - geanta de seară este cea de dimensiuni mici, cu baretă lungă subțire sau fără baretă. Aceasta poate fi de asemenea accesorizată cu diverse elemente precum paiete, ținte sau ștrasuri, care îi dau un stil aparte. Seara pot fi purtate genți de orice culoare, de la cele mai intense și până la clasicul negru. Pentru un plus de personalitate putem opta pentru o geantă de ocazie cu imprimeu animal prinț și în acest sens Zevo are soluția ideală: geanta plic print leopard blană ponei Zoe. Aceasta este de fapt un clutch simplu și elegant, având spațiu suficient în care să putem pune smartphone-ul, rujul preferat, șervețelele și ce mai avem nevoie. Dispune și de o curea din lanț pentru a putea fi purtată pe umăr, în funcție de preferințe.

Clipboard03 jpg jpeg

  Indiferent de ocazia cu prilejul căreia doriți să purtați geanta, Zevo rămâne un reper în ceea ce privește gențile din piele naturală de calitate. Descoperiți întreaga colecție pusă la dispoziție accesând site-ul oficial al magazinului.