Historia ro jpg

Fortuna – descoperiți versiunea pentru mobil a aplicației

📁 Promo și advertorial
Autor: Advertorial

Fortuna este un operator de jocuri de noroc ce este prezent atât în mediul offline cât și în mediul online, agențiile stradale găsindu-se în toate orașele din România dar și în mediul rural.

Cum puteți accesa platforma Fortuna

Fortuna este o casă de pariuri din România care se află în top atât în ceea ce privește oferta de pariere, cât și atunci când vine vorba de bonusurile și promoțiile oferite userilor noi. Aceștia se pot bucura de un bonus de până la 2000 ron și 300 de rotiri gratuite odată ce au contul activat.

Tot ce trebuie să faceți pentru a intra în posesia bonusului este să accesați platforma Fortuna fie de pe telefonul mobil, fie de pe PC iar după crearea contului, puteți face o primă depunere. Deschiderea unui cont la Fortuna se realizează foarte simplu și într-o singură fereastră. După ce apasați pe butonul de înregistrare se va deschide o pagină cu formularul ce va trebui completat cu informațiile personale. Se vor solicita informații uzuale precum nume, prenume, data nașterii și CNP. După ce ați finalizat procesul de înregistare, vă puteți bucura de bonusul de bun venit de la cazino care este împărțit pe parcursul primelor de 3 depuneri. La prima depunere se va primi un bonus de 100% în limita a 800 RON, la a doua depunere se va primi un bonus de 150% în limita a 600 RON, iar a treia depunere va veni cu un bonus de 200% din valoarea depunerii de până la 600 RON. Trebuie să știți că Fortuna se numără printre puținii operatori de jocuri de noroc din România care oferă un bonus fără depunere. Bonusul fără depunere de la Fortuna constă în 100 de rotiri gratuite la unul dintre cele mai populare sloturi, Shining Crown. Cele 100 de rotiri gratuite sunt creditate doar după ce se finalizează procesul de verificare al contului. Verificarea contului este obligatorie în termen de maxim 15 zile de la deschiderea acestuia. În caz contrar, contul va fi suspendat și nu se va mai putea juca. Puteți vedea toate detaliile prin încărcarea documentelor necesare în secțiunea de verificare a contului de pe platforma Fortuna. Odată ce opreatorii Fortuna au validat documentele, vă puteți bucura de cele 100 de rotiri gratuite la Shining Crown.

Cum se poate juca la Fortuna?

Deoarece tot mai mulți jucători doresc să joace chiar și atunci când sunt plecați sau nu au un laptop la îndemână, Fortuna a dezvoltat câte o aplicație dedicată pentru fiecare sistem de operare al device-urilor mobile. Astfel, la Fortuna se poate juca fie cazino sau pariuri sportive direct din aplicația pentru mobil indiferent dacă smartphone-ul folosește un sistem de operare iOS sau Android. După descărcarea aplicației dedicată Android, se poate accesa Magazin Play și căuta Fortuna Sport, apoi porniți instalarea acesteia pe telefon. Iar la instalarea pe telefon al aplicației Fortuna pentru cazino trebuie căutată în Magazin Play aplicația Fortuna Games.

Dacă dispozitivul mobil folosește un sistem de operare iOS și se descarcă aplicația de pariuri pentru mobil de la Fortuna, trebuie accesat AppStore și căutată aplicația Fortuna Sport. Pentru descărcarea aplicației de cazino pe dispozitivele iOS trebuie accesat AppStore și căutat Fortuna Games. Odată ce aplicația este instalată, aceasta va apărea pe ecranul dispozitivului mobil și puteți începe.

Oferta sportivă de la Fortuna

Oferta sportivă de la Fortuna este una foarte diversificată, putând miza pe diferite discipline sportive. Pe lângă sporturile populare precum fotbal, tenis și baschet, la Fortuna se poate plasa și pe sporturi de nișă precum șah, golf sau MMA. Nu sunt excluse nici sporturile electronice. Fortuna stă chiar foarte bine la capitolul eSports, lucru care atrage pasionații acestor tipuri de sporturi - sunt disponibile meciuri de CS:GO, pe DOTA 2 sau pe League of Legends.

De asemenea, ofertele cu bonusuri sau promoțiile ce se pot accesa doar de pe dispozitivele mobile, sunt un motiv în plus pentru care merită descărcată aplicația Fortuna.