image

Cele mai bune sloturi cu tematică sportivă

Sloturile sportive devin rapid o temă destul de populară în rândul jucătorilor de cazinou, iar noi suntem încântați să împărtășim cu tine o serie de sloturi online cu cele mai bune clasări din această categorie. Fie că sunteți un fan al sloturilor sportive sau pur și simplu căutați ceva diferit, această pagină vă va fi ghidul pentru a descoperi ceva sportiv care s-ar putea potrivi nevoilor dumneavoastră de joc.

Probabil că mulți au visat să facă sport în mod profesional și să fie plătiți bine pentru asta. Din nefericire, nu suntem cu toții suficient de talentați pentru a revendica titluri și trofee, sau poate că nu am avut ocazia să ne antrenăm și să ajungem în vârf.

Chiar și așa, există încă o șansă de a participa și de a câștiga bani online, datorită sutelor de sloturi cu tematică sportivă oferite online.

Cât de fidel este fiecare joc ca la aparate față de sport poate varia, dar fiecare dintre ele oferă cu siguranță o oportunitate de a câștiga bani în timp ce (oarecum) participi.

Dintre sutele de sloturi cu tematică sportivă existente, iată care sunt cele pe care vă recomandăm să le încercați.

Cele mai bune sloturi cu tematică de fotbal

Desigur, unul dintre sporturile majore pentru pasionații de pariuri este fotbalul, iar jucătorii au o gamă largă de opțiuni în această privință, Microgaming venind cu un joc ca Shoot, care folosește chiar jucători reali din zilele de glorie. Acest slot prezintă eroi ai fotbalului precum Maradona, Pele și Johann Cruyff, în timp ce alte simboluri sunt favoritele fotbalului, cum ar fi plăcintele cu carne, clackerii fanilor și abțibildurile de fotbal pe care ni le vom aminti cu toții din revista Shoot!

Există o margine retro pentru acest slot cu aspectul său din anii 1970, în timp ce nu este nimic demodat în ceea ce privește premiul maxim de 600.000 de monede. Sloturile alternative cu tematică fotbalistică includ Goal, Football Cup, 3 Lions și Football Champions Cup, care oferă acțiune de fotbal amestecată cu diverse caracteristici și jocuri bonus.

image

Sloturi sportive, puțin mai diferite

Deși există atât de multe sporturi reprezentate aici încât majoritatea jucătorilor ar trebui să găsească ceva care să li se potrivească, pentru jucătorii care nu sunt deloc pasionați de sport, există încă o serie de titluri de sloturi care ar putea să vă plutească în barcă datorită jocurilor hibride. De exemplu, ai putea încerca The Big Lebowski, care conține personaje din celebrul film al fraților Coen și se concentrează în jurul unui joc de bowling cu zece popice, în timp ce Football Gladiators combină acțiunea de fotbal cu emoțiile romane antice de la colosseum! Există, de asemenea, Wild Games de la Playtech, care combină animalele și sportul pentru a prezenta animale care desfășoară probe de atletism cu porcul gimnast, ghepardul sprinter și buldogul înotător!

Sloturi și.. Curse de cai?

Pentru fanii curselor de cai, care reprezintă o parte semnificativă a pariurilor sportive online, există Champion of the Track de la NetEnt. Indiferent dacă vă plac cursele de tip real sau virtual, acest slot online conține tot ceea ce face ca sportul regilor să fie atât de grozav și este, de asemenea, singurul slot din zonă care dispune de un mod carieră care vă urmărește progresul, chiar și atunci când părăsiți jocul pentru a vă întoarce altă dată.

De asemenea, în fruntea listei pentru pasionații de curse de cai se află Frankie Dettori's Magic Seven de la Playtech. Acest slot este inspirat de unul dintre cei mai mari jochei din toate timpurile și comemorează ziua în care Frankie a condus 7 cai spre victorie în aceeași zi la Ascot! Jocul de păcănele are simboluri wild, simboluri scatter cu multiplicatori de 250x disponibili și o cursă de jocuri gratuite, în care pariați pe calul câștigător pentru a câștiga până la 35 de rotiri gratuite.

image

Formula 1 în sloturi

Pentru curse de un alt fel, există multe sloturi inspirate din Formula 1, cum ar fi Good to Go și Formula X, care oferă emoție de Grand Prix, alături de un design simplu și o gamă de caracteristici interesante. Formula X are până la 100 de rotiri gratuite puse la bătaie împreună cu un jackpot de 50.000 de monede, în timp ce Good to Go are simboluri mai simple și un aer retro cu wild-uri, rotiri gratuite și o funcție de joc de noroc.

Alte nișe

Există multe alte sporturi de nișă reprezentate prin sloturi, jucătorii putând explora hocheiul pe gheață cu Break Away, tenisul cu Centre Court, baseball-ul cu Hot Shot, rugby-ul cu Rugby Star, MMA cu Prime Time Combat Kings, boxul cu Knockout, cricket-ul cu Cricket Star și chiar și luptele de sumo cu Super Sumo! Pentru fanii sportului mai puțin energici există, de asemenea, sloturile Chessmate și Sportsfishing, în timp ce fanii dansului se vor bucura de Lucky Tango, care se concentrează în jurul tangoului argentinian cu simboluri care includ pantofi de dans, chitare și trandafiri roșii.

Concluzie

Considerăm că orice persoană are afinitate măcar puțină pentru orice sport existent, iar dacă îți plac și sloturile, cu siguranță vei găsi un joc cu tematică sportivă pentru tine! Joacă responsabil!