Câștigă cu Historia și Editura Nemira o carte deosebită: «Diavolul, în viziuni povești și vise» png

Câștigă cu Historia și Editura Nemira o carte deosebită: «Diavolul, în viziuni povești și vise»

Câștigării

 

Câștigă cu Historia și Editura Nemira o carte deosebită:«Diavolul, în viziuni povești și vise», în cadrul concursului „O ZI DIN ISTORIE!".

Răspunde corect la întrebarea „Ce autor, care a trăit în Evul Mediu are o celebră carte despre Infern?”, apoi abonează-te la newsletterul historia.ro, şi eşti înscris automat în tragerea la sorţi pentru cȃştigarea cărţii. Trimite răspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.ro împreună cu datele tale de contact (nume complet, telefon). Câştigătorii, cinci la număr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro în data de 16 octombrie.

Concursul se desfășoară în perioada 9-16 octombrie.

ATENTIE! Abonarea la newsletter in momentul tragerii la sorti este obligatorie! Daca nu sunteti abonati la newsletter in momentul tragerii la sorti, premiul se invalideaza si este extras un alt câştigător.Cei care sunt abonati mai vechi la newsletter participa automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faca este sa trimita răspunsul pe email la intrebarea pusă de noi.

Click aici pentru regulamentul concursului

Diavolul se agață ca de un cârlig de ceva ce ne aparține, Umbra, și se manifestă prin luarea în posesie. Fenomenul este, se pare, mult mai extins decât admite conștiința omului educat și popular în lumea culturii. Care sunt cauzele și cum se manifestă posesia? Cum se articulează dispozițiile sufletești ale cuiva în jurul unui spirit al psihicului obiectiv? Care sunt atitudinile cele mai potrivite când ne confruntăm cu așa ceva? Analiza în cheie jungiană a unei povești de viață și a unor produse fantasmatice spontane sau intenționate (viziuni, vise, povești) ne vor oferi o nouă perspectivă atât asupra acestor chestiuni, cât și asupra propriei noastre evoluții psihice.