image

7 lucruri bizare despre sex. De ce riscau să rămână fără ochi femeile din Babilon?

De-a lungul timpului, o mulţime de practici sexuale bizare au contrariat. Vă prezentăm astăzi câteva lucruri mai puţin obişnuite despre practicile sexuale întâlnite de-a lungul istoriei.

1. În trecut, în Roma antică, împăraţii obişnuiau să întreţină relaţii sexuale cu bărbaţi care făceau parte din categorii sociale inferioare. În acest fel, împăraţii îşi reconfirmau într-un fel sau altul supremaţia, după cum precizează psihologii. Întotdeauna, bărbatul care poseda avea o poziţie importantă în societate, în timp ce bărbatul posedat era de rang inferior, sclav de cele mai multe ori.

2. Pe lângă cei care obişnuiesc să întreţină relaţii sexuale doar cu alţi oameni, sunt şi o mulţime care prefer diferite obiecte sau jucării care îi excită. Aceştia se numesc plusofili şi simt o plăcere incredibilă în momentul în care îşi închipuie că întreţin relaţii sexuale cu jucării sau obiecte din pluş, explică sexologul şi psihologul Cristian Delcea.

3. De asemenea, explică specialistul, zoofilia se naşte în special în rândul celor care obişnuiesc să stea mai mult în preajma animalelor.

4. În Evul Mediu, femeile obişnuiau să îşi picteze organele sexuale sau să poarte peruci genitale. În acest fel fie îşi atrăgeau partenerii, fie ascundeau bolile grave pe care le aveau, precum sifilisul.

sex egiptul antic 2 jpeg

5. Într-o vreme, atunci când nimeni nu auzise de silicoane şi alte operaţii estetice de mărire a bustului, travestiţii confecţionau sâni falşi din carne de porc.

6. În unele colţuri ale lumii, precum Brazilia, se mai păstrează o tradiţie ciudată care spune că femeia trebuie să filtreze cafeaua cu ajutorul unor chiloţi pe care i-a purtat deja.

7. Felaţia a fost întotdeauna un subiect tabu şi femeile din Babilon care în timpul acestei practice sexuale răneau organele genital ale bărbatului puteau fi lăsate oarbe. Bărbaţii aveau dreptul să le scoată ochii.