historia kelli mcclintock Vuum1s92M7M unsplash jpg

3 perechi de pantofi esențiali pentru copii

📁 Promo și advertorial
Autor: Advertorial

Oricât de drăguți ar arăta sau oricât de eleganți ar trebui să fie, pantofii copiilor trebuie să muncească din greu. Ei trebuie să reziste la o uzură extra-rezistentă, oferind suport și tracțiune pentru piciorușele mici în timp ce trec prin aventurile unei zile obișnuite.

Nici o singură pereche de adidași pentru copii nu va face bine toate sarcinile. Aveți nevoie de o garderobă de opțiuni pentru a acoperi elementele de bază ale vieții unui copil. Aceste 3 tipuri de pantofi sunt un loc perfect pentru a începe garderoba de pantofi a copilului dvs., iar alegerea lor împreună este o modalitate minunată de a-l ajuta pe copil să învețe luarea deciziilor și să descopere noi modalități de a-și exprima personalitatea.

Pantofii pentru vreme umedă

Majoritatea copiilor nu abordează o plimbare de aici până acolo așa cum ar face-o un adult, evitând cu delicatețe pericolele din calea lor. În schimb, ei aleargă direct spre acea băltoacă noroioasă, încălțați în adidași pentru copii din pânză, eventual.

Nu pot rezista impulsului de a băga un deget de la picior în acel lac și văd acea ninsoare masivă ca pe un munte interesant de escaladat în treninguri copii. De aceea, găsirea unui pantof care să servească dorinței lor de aventură, oferind o tracțiune superioară și menținându-le picioarele uscate, este o necesitate absolută pentru părinți.

Tipul de încălțăminte pentru vreme umedă de care veți avea nevoie va depinde de vremea în care locuiți. Dacă locuiți într-un climat cu anotimpuri reci și calde, garderoba de încălțăminte pentru copii va include probabil opțiuni precum cizme de ploaie confortabile pentru ploile de primăvară, cizme de iarnă confortabile pentru copii pentru a susține aventurile pe timpul iernii și, eventual, chiar pantofi de apă pentru excursii la plajă sau la lac.

Atunci când alegeți pantofi pentru condiții umede, căutați elemente funcționale, cum ar fi tracțiune excelentă (esențială atunci când umezeala face ca suprafețele să fie alunecoase sau înghețate), respirabilitate și/sau curățenie (pantofii impermeabili adesea nu sunt respirabili, așa că posibilitatea de a aerisi transpirația poate face o diferență uriașă) și suprafețe ușor de curățat (pentru că îndepărtarea noroiului contează).

Acești pantofi și cizme pentru copii sunt o ocazie deosebit de minunată pentru ca un copil să își pună în valoare personalitatea, deoarece sunt disponibili într-o gamă interesantă de culori strălucitoare și imprimeuri îndrăznețe. Faceți din alegerea pantofilor potriviți pentru vreme umedă o activitate distractivă pe care să o faceți împreună.

Pantofii pentru evenimente importante

Sărbători. Recitaluri. Evenimente speciale de familie. Cei mai mulți copii au un număr surprinzător de mare de evenimente speciale la care trebuie să participe în fiecare an, fiecare dintre acestea necesitând o ținută ceva mai elegantă decât acea pereche de adidasi copii de zi cu zi.

Alegerea pantofilor pentru evenimente speciale pentru copii este puțin diferită de alegerea pantofilor pentru un adult. De cele mai multe ori, pantofii pentru copii trebuie să fie destul de neutri, deoarece probabil că veți avea o singură pereche de pantofi pentru copii pe care să o purtați cu toate ținutele lui sau a ei.

Nu ar trebui să fie același tip de investiție ca și în cazul unei perechi de pantofi pentru femei, deoarece pur și simplu nu vor fi purtați atât de mult timp. Iar pantofii pentru copii trebuie să fie ușor de purtat și să ofere susținere, din cauza probabilității de a fi purtați în timp ce aleargă.

Dacă faceți cumpărături pentru copilul dumneavoastră, dar nu sunteți sigur de tipul de pantofi care îi va plăcea cel mai mult, există întotdeauna pantofi pentru băieți pentru evenimente mai elegante care includ adesea mocasini, în funcție de nivelul de formalitate al evenimentelor speciale din calendarul lor.

Pentru fete, unele dintre opțiunile preferate mai elegante includ pantofi tip Mary Jane și balerinii pentru fete, care au o grație delicată, dar sunt totuși confortabili de purtat chiar dacă lucrurile devin active.

Vă puteți ajuta copilul să învețe să aleagă pantofii pentru evenimente speciale făcând împreună cu el o listă cu toate evenimentele distractive care urmează să aibă loc în calendarul familiei - o activitate ideală pentru începutul unui nou an școlar - și discutând despre opțiunile vestimentare.

Pantofii în care le place să se miște

Mișcarea este esențială în ziua fiecărui copil, fie că se îndreaptă spre ora de sport, fie că alergați cu ei până la stația de autobuz. Pentru uzura de zi cu zi, pantoful ideal pentru majoritatea copiilor le oferă tracțiunea și suportul de care au nevoie pentru a se mișca mult și au un pic de stil care îi ajută să se exprime. Asta ar putea însemna adidași pentru copii, dar nu este obligatoriu; copilul dvs. ar putea prefera mocasini, cizme sau chiar sandale.

Oricare ar fi perechea pe care o alegeți, cel mai important factor în alegerea oricărui pantof pentru copii ar trebui să fie cât de mult suport oferă. Deci, căutați împreună un pantof cu tracțiune, cum ar fi o talpă care nu este din piele și care îi permite să se prindă de sol în timp ce se mișcă, și o închidere pe care o poate gestiona cu ușurință, cum ar fi Velcro în loc de șireturi. Pantoful ar trebui să fie, de asemenea, respirabil, astfel încât să nu miroasă după o zi de aventuri cu prietenii lor.