Un instalator francez susţine că este nepotul lui Hitler jpeg

Un instalator francez susţine că este nepotul lui Hitler

­čôü Al Doilea R─âzboi Mondial
Autor: Redac╚Ťia
­čŚô´ŞĆ 9 aprilie 2012

Phillippe Loret, un instalator francez ├«n v├órst─â de 56 de ani, a aflat de la tat─âl s─âu ├«n adolescen┼ú─â, al─âturi de cei ┼čase fra┼úi ai s─âi, c─â bunicul lor a fost Adolf Hitler, care pe c├ónd lupta ├«n Fran┼úa ├«n Primul R─âzboi Mondial ar fi avut o scurt─â rela┼úie cu o fran┼úuzoaic─â, potrivit dailymail.co.uk.Loret ┼či fra┼úii s─âi erau la masa de sear─â c├ónd tat─âl lor, Jean-Marie, le-a dat vestea pe nea┼čteptate:"Copii, am s─â v─â spun ceva. Bunicul vostru este Adolf Hitler". M─ârturisirea a fost f─âcut─â ├«n urm─â cu 40 de ani, iar Phillippe, care are ├«n prezent 56 de ani ┼či este pensionat pe caz de boal─â, dup─â ce a lucrat ca instalator pentru avia┼úia francez─â, ├«nc─â nu ┼čtie cum s─â reac┼úioneze.

image
image

El nu a vorbit p├ón─â acum ├«n mod public despre acea discu┼úie cu tat─âl s─âu, ne├«mp─ârt─â┼čind faptul c─â ar putea fi nepotul celebrului dictator dec├ót prietenilor apropia┼úi. Dezv─âluirea f─âcut─â recent se datoreaz─â apari┼úiei unor noi dovezi care confirm─â adev─ârul spuselor tat─âlui s─âu.

Jean-Marie, n─âscut pe 25 martie 1918, la Seboncourt, fost ├«nregistrat drept fiul natural al fran┼úuzoaicei Charlotte Lobjoie. Ru┼činea de a avea un fiu nelegitim a f─âcut-o pe aceasta s─â fug─â la Paris, abandon├óndu-┼či copilul, care a fost crescut de bunici ┼či apoi adoptat de o familie ├«nst─ârit─â, la v├órsta de opt ani. "Aceast─â adop┼úie a fost aranjat─â de o c─âlug─âri┼ú─â din localitate, sora Theodosie, care ├«l cuno┼čtea pe Hitler. Se pare c─â a f─âcut demersurile la cererea lui Hitler", spune Philippe Loret.

De altfel tat─âl s─âu, a scris o carte autobiografic─â, intitulat─â "Your Father's Name Was Hitler" (Numele tat─âlui t─âu a fost Hitler, n.r.), ├«n 1981, pe baza celor povestite de Charlotte Lobjoie.Jean-Marie s-a re├«nt├ólnit cu mama lui, la Paris, ├«n timpul ocupa┼úiei germane, care a ├«nceput ├«n mai 1940, mai spune Phillipe. Charlotte obi┼čnuia s─â primeasc─â bani de la ofi┼úeri germani ├«n acea perioad─â, mai poveste┼čte nepotul acesteia.Noi dovezi care atest─â veridicitatea autobiografiei lui Jean-Marie ca fiu al lui Hitler au ie┼čit la iveal─â luna trecut─â, c├ónd Alan Wilkes, fiul lui Leonard Wilkes, unul dintre primii solda┼úi care au debarcat ├«n Normandia pe 6 iunie 1944, a dat publicit─â┼úii un fragment din jurnalul tat─âlui s─âu.Pe 30 septembrie 1944, Leonard scria:"O zi interesant─â ast─âzi. Am vizitat casa ├«n care Hitler a locuit c├ónd era caporal ├«n ultimul r─âzboi, am v─âzut femeia care a avut un copil cu el ┼či ea ne-a spus c─â acel copil, un b─âiat, lupt─â acum ├«n armata francez─â ├«mpotriva germanilor".La r├óndul s─âu, Alan Wilkes a dat publicit─â┼úii acest fragment din jurnalul tat─âlui s─âu, ├«n urma apari┼úiei altor dovezi ├«n sprijinul ipotezei c─â Jean-Marie a fost fiul lui Charlotte Lobjoie cu Adolf Hitler, conceput ├«n vara anului 1917, c├ónd tat─âl s─âu lupta ca t├ón─âr caporal ├«n nordul Fran┼úei.Povestea unui presupus fiu nelegitim al lui Hitler i-a divizat pe istorici timp de zeci de ani. Jean-Marie a murit ├«n 1985, la v├órsta de 67 de ani, ├«ns─â ├«n urm─â cu dou─â luni, avocatul s─âu Francois Gibault a adus ├«n aten┼úia public─â, prin revista Le Point, noi dovezi care sus┼úin spusele clientului s─âu.O serie de teste au ar─âtat c─â Jean-Marie avea aceea┼či grup─â de s├ónge ca Hitler ┼či un scris similar. Documente ale armatei germane atest─â faptul c─â ofi┼úeri nem┼úi ├«i duceau plicuri cu bani mamei lui Jean-Marie ├«n timpul celui de-Al Doilea R─âzboi Mondial. Dup─â moartea mamei sale, Jean-Marie a g─âsit ├«n podul casei acesteia picturi semnate de Adolf Hitler, iar ├«n Germania se afl─â o pictur─â a dictatorului reprezent├ónd o femeie care arat─â exact ca Charlotte.Cea mai evident─â dovad─â este ├«ns─â asem─ânarea izbitoare a lui Jean-Marie cu liderul nazist, o asem─ânare pe care a mo┼čtenit-o ┼či Phillippe.

sursa:gandul.info