Tezaur nazist cu 1 000 de obiecte estimat la o valoare de 3 milioane de euro, găsit în Brazilia jpeg

Tezaur nazist cu 1.000 de obiecte estimat la o valoare de 3 milioane de euro, găsit în Brazilia

Misterele nazis╚Ťilor din cel de-Al Doilea R─âzboi Mondial nu contenesc s─â fie descifrate ╚Öi ast─âzi, dup─â mai bine de 76 de ani de la terminarea conflagra╚Ťiei mondiale.

Astfel, un adev─ârat tezaur, care cuprindea peste 1.000 de obiecte naziste, a fost descoperit de Poli╚Ťia din Rio de Janeiro, Brazilia, acas─â la un suspect de abuz sexual asupra minorilor.

Printre lucrurile g─âsite, ├«n casa unui b─ârbat din Brazilia, au fost o gr─âmad─â de suveniruri naziste ╚Öi arme germane, ├«n valoare de aproximativ 3 milioane de euro, potrivit publica╚Ťiei britanice The Guardian.

Poli╚Ťia din Rio de Janeiro a anun╚Ťat c─â a descoperit peste 1.000 de articole ├«n locuin╚Ťa unui suspect de 58 de ani, care nu a fost numit, inclusiv uniforme naziste, reviste, picturi, ├«nsemne naziste, imagini cu Adolf Hitler, steaguri ╚Öi medalii ale celui de-Al Treilea Reich, din Germania.

De asemenea, s-au g─âsit arme ╚Öi muni╚Ťie din perioada celui de-Al Doilea R─âzboi Mondial. ╚śocantul tezaur a fost g─âsit dup─â ce Poli╚Ťia din Brazilia s-a deplasat la domiciliul unui b─ârbat, pentru a pune ├«n aplicare un mandat de arestare, pentru o suspiciune de viol al unui minor, precum ╚Öi pentru abuzarea altor copii, ├«ntr-un bloc din vestul ora╚Öului.

tezaur jpg jpeg

Suspectul a mai fost acuzat de de╚Ťinere ilegal─â de arme ╚Öi discriminare rasial─â. ÔÇŁEste un tip inteligent, dar el neag─â Holocaustul produs de nazi╚Öti, este homofob, pedofil ╚Öi spune c─â v├óneaz─â homosexualiÔÇŁ, a declarat Luis Armond, detectivul care a anchetat cazul.

ÔÇŁNu sunt doctor, dar b─ârbatul mi se pare a fi un psihopat nebunÔÇŁ, a spus investigatorul. El a mai afirmat c─â suspectul provine dintr-o familie bogat─â de investitori ╚Öi ╚Öi-a folosit mo╚Ötenirea pentru a-╚Öi cump─âra colec╚Ťia de obiecte naziste.

Se estimeaz─â c─â o uniform─â de ofi╚Ťer nazist ar costa ├«n jur de 250.000 de euro. Poli╚Ťia investigheaz─â leg─âturile suspectului cu nazi╚Ötii ╚Öi alte grup─âri de extrem─â dreapt─â.