Scrisoarea de dragoste a lui John  F  Kennedy către amanta sa, scoasă la licitaţie jpeg

Scrisoarea de dragoste a lui John. F. Kennedy către amanta sa, scoasă la licitaţie

Scrisoarea de dragoste a pre┼čedintelui Statelor Unite ale Americii c─âtre amanta sa, Mary Pinchot Meyer, descoperit─â de cur├ónd, va fi scoas─â la v├ónzare, licita┼úia pornind de la 30.000 de dolari.

Scrisoare are patru pagini ┼či a fost redactat─â numai cu c├óteva s─âpt─âm├óni ├«nainte de asasinarea lui. Scrisoarea, care ├«nc─â mai are sigiului preziden┼úial, se pare c─â nu a mai ajuns la destinatar─â. Documentul a fost scris chiar de m├óna lui JFK, la finalul lui octombrie 1963, pe c├ónd se afla la Boston, la o str├óngere de fonduri a Partidului Democrat. Scrisoarea a fost cump─ârat─â pentru suma de 89, 000 de dolari.

letter jpg jpeg

ÔÇ×De ce nu pleci o dat─â din suburbii ╚Öi nu vii s─â m─â vizitezi, aici sau s─âpt─âm├óna viitoare la Cape Cod ├«n Boston pe 19? ╚śtiu c─â nu este prudent, este ira╚Ťional ╚Öi c─â s-ar putea s─â ur─â╚Öti ideea dar, pe de alt─â parte, mie mi-ar face pl─âcere. Tu spui c─â este bine s─â nu ob┼úin mereu ceea ce vreau. Dup─â to┼úi ace┼čti ani-ai putea s─â ├«mi r─âspunzi cu mai mult─â dragoste. De ce nu spui odat─â da?ÔÇŁ, sunt cuvintele ├«ndr─âgostitului pre┼čedinte american.