Replica lui Donald Trump pentru Robert de Niro, după ce actorul l a înjurat în direct la TV: «A primit multe lovituri în cap în film de la boxeuri adevăraţi» jpeg

Replica lui Donald Trump pentru Robert de Niro, după ce actorul l-a înjurat în direct la TV: «A primit multe lovituri în cap în film de la boxeuri adevăraţi»

📁 Istorie recentă
Autor: Redacția
🗓️ 13 iunie 2018

Donald Trump i-a răspuns pe Twitter lui Robert de Niro (74 de ani), după afirmaţiile jignitoare ale actorului de la gala premiilor Tony. Preşedintele american a pus la îndoială pe reţeaua de socializare inteligenţa actorului din „Taurul furios/ Raging Bull“, afirmând: „Robert de Niro, un individ cu un IQ foarte mic, a primit multe lovituri în cap în film de la boxeuri adevăraţi. L-am urmărit noaptea trecută şi cred cu adevărat că era bătut în cap.Cred că nu realizează că economia este la cel mai bun nivel la care a fost vreodată, cu cele mai multe locuri de muncă şi cu multe companii care investesc în ţara noastră. Trezeşte-te, ameţitule!“, a scris Trump. 

Actorul american Robert De Niro (74 de ani) a fost aplaudat şi ovaţionat în picioare după ce l-a înjurat pe preşedintele Donald Trump pe scena galei Tony. Totuşi, afirmaţia a fost cenzurată de CBS, precizând că starul s-a abătut de la scenariul show-ului. „Voi spune un singur lucru: «Fuck Trump!», a strigat Robert De Niro pe scena galei Tony, stârnind o adevărată isterie în rândul celor prezenţi. „Nu mai are rost «Jos cu Trump!». Este «Fuck Trump!»“, a continuat actorul ridicându-şi pumnii strânşi în aer. Comentariile au fost întâmpinate cu aplauze furtunoase şi ovaţii, cei prezenţi ridicându-se în picioare. Telespectatorii nu au auzit însă expresia obscenă, deoarece delay-ul de 10 secunde al transmisiunii directe făcută de CBS a permis postului de televiziune să cenzureze audio declaraţia actorului.

În plus, aflat luni la Toronto, actorul a ţinut să scuze în faţa canadienilor şi al membrilor G7 „comportamentul idiot“ al preşedintelui său. „Vreau doar să îmi cer scuze pentru comportamentul idiot al preşedintelui meu. Este o ruşine. Îi cer scuze lui Justin Trudeau (n.r.- Prim Ministru al Canadei) şi celorlalţi de la G7. Este dezgustător“, au fost remarcile lui De Niro.  

 De asemenea, cu altă ocazie, De Niro a mai declarat că America sub administraţia Trump este „o comedie tragică şi proastă“ şi a îndemnat generaţia tânără să lupte „pentru schimbare şi pentru a stopa nebunia“, potrivit The Guardian. 

Foto (sus): Robert de Niro în fimul „Taurul furios/ Raging Bull“