Opt noi cazuri de coronavirus confirmate în Bucureşti jpeg

Primarul Capitalei anunţă trei cazuri noi de coronavirus

📁 Istorie recentă
Autor: Redacția
🗓️ 10 martie 2020

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunță pe Facebook că au fost testate pozitiv alte 3 persoane din București. Este vorba de fiul, nora și nepotul bărbatului de 60 de ani (pacientul 17) internat la spitalul MAI, Dimitrie Gerota. Cele trei cazuri nu au fost încă confirmate oficial de Grupul de Comunicare Strategică.

„Încă 3 persoane cu test pozitiv de coronavirus in Bucuresti! Fiul, nora şi nepotul domnului de 60 de ani, declarat aseara bolnav de COVID 19. Multa sanatate! Putere medicilor si asistentelor de la Spitalul Victor Babes.

Ancheta epidemiologica a DSP, pentru persoanele cu care au intrat in contact, continua. Se impun masuri sporite de dotare a spitalelor, Ambulantei, Smurd - ului, DSP cu toata aparatura si tratamentele necesare, igiena, dezinfectie, evitarea locurilor aglomerate, inchiderea tuturor scolilor si gradinitelor pana dupa Paste, interzicerea evenimentelor culturale, sportive, de orice natura.  Cooperare. Responsabilitate. Actiune”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook. 

Nora bărbatului internat la Gerota, lucrează la Primăria Capitalei.

Sursa: digi24