O fată de 12 ani a scrijelit Coloana Infinitului  Mama copilului nu înţelege de ce a fost amendată cu 500 de lei jpeg

O fată de 12 ani a scrijelit Coloana Infinitului. Mama copilului nu înţelege de ce a fost amendată cu 500 de lei

O femeie din T├órgu Jiu a fost amendat─â cu 500 de lei de Poli┼úia Local─â, pentru c─â fiica sa, ├«n v├órst─â de 12 ani, a zg├óriat Coloana ÔÇ×f─âr─â de Sf├ór┼čitÔÇť.

Minora a scrijelit ini┼úialele sale ├«mpreun─â cu cele ale prietenei ei. Poli┼úi┼čtii locali au aplicat mamei o amend─â pentru fapte de vandalism, informeaz─â adevarul.ro

Alexandra Petriţa, purtător de cuvânt al Poliţiei Locale Târgu Jiu, a precizat că documentaţia va fi trimisă astăzi la Poliţia Gor, pentru a se stabili dacă se impune întocmirea unui dosar penal pentru distrugere:

ÔÇ×├Än cursul zilei de ast─âzi, ├«ntreaga documenta┼úie va fi ├«naintat─â Inspectoratului de Poli┼úie al Jude┼úului Gorj, pentru solu┼úionare. Este vorba de incidentul petrecut duminica dup─â amiaza, ├«n Parcul Coloanei f─âr─â de Sf├ór┼čit, c├ónd o feti┼ú─â a fost surprins─â de patrula Serviciului de Ordine Public─â din cadrul Poli┼úiei Locale a Municipiului T├órgu Jiu ├«n timp ce zg├ória opera de art─â. Conform raportului de activitate ├«ntocmit de echipajul respectiv, reiese faptul c─â minora a folosit un obiect ascu┼úit cu care a zg├óriat primul modul. al Coloanei f─âr─â de Sf├ór┼čit. a fost aplicat─â o sanc┼úiune contraven┼úional─â mamei minorei ├«n valoare de 500 de lei, conform Hot─âr├órii Consiliului Local T├órgu Jiu nr. 192/2010ÔÇť.


image

Mama feti┼úei a fost contrariat─â de amenda primit─â ┼či spune c─â nu v─âzut nicio aten┼úionare care s─â interzic─â asemenea gesturi. Nu este pentru prima dat─â c├ónd se ├«nt├ómpl─â acest lucru. Primul modul al operei de art─â este plin de scrijelituri cu diferite nume sau desene.

Citește și:

Cum a fost construit─â Coloana Infinitului a lui Br├óncu┼či ╚Öi cum au ├«ncercat comuni╚Ötii s─â o demoleze

Br├óncu┼či a vrut s─â doneze statului rom├ón peste 200 de sculpturi. Cum a fost refuzat de Academia Rom├ón─â 

Cele mai frumoase monumente istorice din România