Mesajul Vaticanului după incendiul violent care a devastat catedrala Notre Dame din Paris jpeg

Mesajul Vaticanului după incendiul violent care a devastat catedrala Notre Dame din Paris

📁 Istoria Religiilor
Autor: Redacția
🗓️ 16 aprilie 2019

Papa Francisc se roagă pentru catolicii din Franţa şi pentru locuitorii Parisului după incendiul care a devastat o parte din catedrala Notre Dame, a declarat purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Alessandro Gisotti.

„Papa Francisc este aproape de Franţa, se roagă pentru catolicii francezi şi pentru locuitorii Parisului şocaţi de teribilul incendiu care a devastat Catedrala Notre Dame. El se roagă pentru toţi cei care se luptă să rezolve această situaţie tragică”, a spus Alessandro Gisotti, într-un mesaj pe Twitter.

Catedrala Notre Dame din Paris a fost devastată timp de 12 ore de un incendiu violent, care i-a afectat puternic structura şi a făcut să se prăbuşească acoperișul și turla în formă de săgeată, cu o înălţime 93 de metri.

Incendiul care a devastat o parte din catedrala Notre-Dame din Paris a fost stins în totalitate, a anunţat marţi dimineață purtătorul de cuvânt al brigăzii de pompieri din capitala Franței. 

Citește și: 

Procurorul Republicii Franceze, ipoteză inedită: «Cinci companii lucrau la renovarea Catedralei Notre Dame. Toți angajații sunt audiați»

Vladimir Putin: «Tragedia de la Catedrala Notre Dame este o durere în inima rușilor. Suntem gata să trimitem cei mai bun specialiști»

Istoria celei mai prețioase Coroane: Cununa de Spini a lui Hristos, adăpostită de Catedrala Notre-Dame din Paris