Mesajul de mulţumire al fostului Principe Nicolae  jpeg

Mesajul de mulţumire al fostului Principe Nicolae

📁 Monarhia în România
Autor: Redacția
🗓️ 21 decembrie 2017

Fostul Principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai, a ţinut capul de afiş în presa din România, dar mai ales în cea internaţională, datorită sprijinului şi afecţiunii pe care românii i-au arătat-o în timpul funeraliilor regale. Atât Nicolae, cât şi restul Familiei Regale ţin doliu 40 de zile, timp în care nu vor avea nicio apariţie publică. După ce zilele trecute Majestatea Sa Principesa Margareta, Custodele Coroanei a transmis un mesaj de mulţumire românilor, fostul principe i-a urmat exemplul.

„Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile deosebite și mesajele transmise în aceste zile de doliu și de despărțire de cel care a fost bunicul meu, Regele Mihai I. Este o pierdere imensă pentru noi toți dar mai presus de aceasta, este o onoare că l-am avut printre noi. Bunicul meu, Regele nostru, a fost pentru noi toți un model și un simbol de loialitate, generozitate si modestie. Va avea mereu un loc de cinste în sufletul neamului românesc.

Doresc să îi mulțumesc de asemenea domnului General Nezir și tuturor celor implicați în onorarea memoriei Regelui Mihai I, Regele nostru, pentru devotamentul și profesionalismul de care au dat dovadă în organizarea funeraliilor.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!”

Citeşte şi:

Mesajul Principesei Margareta: «Vă mulţumesc pentru forţa iubirii voastre»