Imagini inedite cu prințul Philip și strănepoții săi, distribuite pe rețelele de socializare de Familia Regală Britanică jpeg

Imagini inedite cu prințul Philip și strănepoții săi, distribuite pe rețelele de socializare de Familia Regală Britanică

📁 Istorie recentă
Autor: Redacția
🗓️ 15 aprilie 2021

Familia regală britanică celebrează memoria prinţului Philip, mort vineri la vârsta de 99 de ani, distribuind fotografii inedite. Miercuri, două imagini au fost publicate pe reţelele de socializare, transmite news.ro.

O primă imagine a fost dezvăluită pe contul ducelui şi ducesei de Cambridge. Surprinsă la Balmoral în 2015, în fotografie apare Kate şi William, alături de regina Elizabeth şi soţul ei, însoţiţi de primii lor doi copii. Prinţul George îl ţine de mână pe tatăl său, în timp ce prinţesa Charlotte, încă bebeluş, schimbă priviri complice cu suverana.

https://www.facebook.com/TheBritishMonarchy/

f2 jpg jpeg

Pe contul oficial de Twitter al familiei regale, o altă fotografie, realizată de Kate Middleton, a fost dată publicităţii. Realizată în 2018 la castelul de la Balmoral, aici apar Elizabeth şi Philip înconjuraţi de şapte dintre strănepoţii lor.

Prinţul Louis, pe atunci de doar câteva luni, este aşezat pe genunchii reginei, sora sa Charlotte de o parte, iar fratele George de cealaltă. Ducele de Edinburgh este lângă Isla Phillips şi Mia Tindall. Savannah Phillips pozează din spatele canapelei.

Familia regală britanică îşi va lua rămas bun de la prinţul Philip sâmbătă, în cadrul unor funeralii private, la Castelul Windsor. Doar 30 de persone vor fi prezente din cauza regulilor legate de pandemia de Covid-19.

Funeraliile vor avea loc la ora 15.00 ora locală, la Capela Saint-George de la Castelul Windsor. Aici, ducele de Edinburgh s-a stins „liniştit” vinerea trecută, la vârsta de 99 de ani.