HISTORIA SI EDITURA RAO vă invită la concursul   O ZI DIN ISTORIE!   CÂSTIGATORII jpeg

HISTORIA SI EDITURA RAO vă invită la concursul - O ZI DIN ISTORIE! - CÂSTIGATORII

­čôü Carte
Autor: Redac╚Ťia

UPDATE:Castigatorii celor 5 carti sunt:

Ghiorghe Nicolae

Cornelia Stanciu

Ioana Vasiloiu

Constantin Ababei

Halic C Mariana-Gabriela

Felicitari! Acestia vor fi contactati de noi pentru detaliile privitaoare la cum pot intra in posesia premiilor.

C├ó╚Ötig─â cu Historia ╚Öi Editura RAO(www.raobooks.com/) o carte remarcabil─â:Dictator, Demon, Demagog, ├Äntreb─âri ┼či r─âspunsuri despre Adolf Hitler├«n cadrul concursului "O ZI DIN ISTORIE!"

R─âspunde corect la ├«ntrebarea ÔÇťC├ó┼úi ani s-au ├«mplinit anul acesta pe 30 Ianuarie de la numirea lui Adolf Hitler ├«n func┼úia de cancelar al Germaniei?ÔÇŁ, apoi aboneaz─â-te la newsletterul historia.ro, ┼či e┼čti ├«nscris automat ├«n tragerea la sor┼úi pentru c╚â┼čtigarea c─âr┼úii Dictator, Demon, Demagog, ├Äntreb─âri ┼či r─âspunsuri despre Adolf Hitler

Trimite r─âspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.ro├«mpreun─â cu datele tale de contact (nume complet, telefon).C├ó┼čtig─âtorii, cinci la num─âr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro ├«n data de 7 Februarie.

La multe decenii de la ├«ncheierea celui de-al Doilea R─âzboi Mondial, aceast─â ├«ntrebare ├«nc─â mai fr─âm├ónt─â mii de oameni, ├«n special oameni tineri:Cum de nu a ├«mpiedicat nimeni ascensiunea la putere a lui Hitler? Oare laudele care i se aduceau ┼či ova┼úiile poporului de r├ónd nu erau exagerate? Cum a reu┼čit Hitler s─â entuziasmeze at├ó┼úia germani? De ce ┼či-a ascuns Hitler provenien┼úa? S─â fie oare adev─ârat c─â Hitler a tr─âit o vreme ├«ntr-un azil pentru cei f─âr─â ad─âpost? De ce nu a reu┼čit nimeni s─â-l asasineze pe Hitler? Anna Maria Sigmund pleac─â de la aceste ├«ntreb─âri ┼či ofer─â cititorului r─âspunsuri bine documentate, bazate pe informa┼úii noi, descoperite recent, prezent├ónd astfel o imagine integral─â a felului de a fi al dictatorului german.

7 6 5 4 3 2 1 LOGO RAO jpg jpeg