Cr─âciunul corporate: Daruri elegante, pre╚Ťuri f─âr─â concuren╚Ť─â (P) jpeg

Cr─âciunul corporate: Daruri elegante, pre╚Ťuri f─âr─â concuren╚Ť─â (P)

Atunci c├ónd pe lista Mo╚Öului ├«╚Öi face loc, al─âturi de familie ╚Öi prieteni, o serie de angaja╚Ťi, asocia╚Ťi ╚Öi colaboratori, cump─âr─âturile de Cr─âciun pot deveni stresante ╚Öi lipsite de farmec.

Ca s─â mul╚Ťumi╚Ťi toate gusturile ╚Öi preferin╚Ťele dar, ├«n egal─â masur─â, s─â face╚Ťi o surpriz─â cu adevarat pl─âcut─â, care s─â ias─â ├«n eviden╚Ť─â din sirul monoton de cadouri ÔÇ×standardÔÇŁ specifice s─ârb─âtorilor, pute╚Ťi apela cu ├«ncredere la oferta de Cr─âciun propusa de BaiatulCuFlori.ro.

V─â punem la dispozi╚Ťie o mare varietate de cosuri ╚Öi aranjamente specifice s─ârb─âtorilor de iarn─â. Venim ├«n ajutorul dumneavoastr─â cu o ofert─â ampl─â ╚Öi avantajoas─â de aranjamente florale, gourmet ╚Öi asortate, ├«mbinate cu grij─â de speciali╚Ötii nostri pentru a oferi o experin╚Ť─â senzorial─â complet─â. Clien╚Ťii, partenerii ╚Öi colegii vor fi ├«nc├ónta╚Ťi de aceast─â marturie a aprecierii dumneavoastr─â.

ok bcf 1 jpeg

Bradut decorativ Let it show!

Pret:186, 9 lei

ok bcf 2 jpg jpeg

Aranjament Spotlight Of Christmas

Pret:136, 9 lei

ok bcf 3 jpg jpeg

Aranjament Noel

Pret:116, 9 lei

De-a lungul anilor clien╚Ťii nostri au ramas fideli acestei modalit─â╚Ťi de a-╚Öi ar─âta recunostin╚Ťa fa╚Ť─â de colaboratorii apropia╚Ťi. Este confortabil, simplu, eficient ╚Öi convenabil:v─â oferim livrarea aranjamentelor de Cr─âciun chiar la recep╚Ťia biroului dumneavoastr─â, garant─âm calitatea produselor ╚Öi modul de prezentare unic ╚Öi elegant.

Facebook:www.facebook.com/BaiatulCuFlori

Site:www.baiatulcuflori.ro

Tel:0742.242.885