Câştigătorul invitaţiei la cursul Introducere in Antropologia culturala, concurs organizat de Historia si Fundaţia Calea Victoriei jpeg

Câştigătorul invitaţiei la cursul Introducere in Antropologia culturala, concurs organizat de Historia si Fundaţia Calea Victoriei

Autor: Redacția
🗓️ 11 septembrie 2013

Câştigătorul invitaţiei la cursulIntroducere in Antropologia culturalaeste Saucinitanu Alexandra

Dă un share pe facebook la această stiresi răspunde corect la întrebarea:Între ce ani a trăitClaude Lévi-Strauss, cel care a fost supranumit părintele antropologiei moderne?şi eşti înscris automat în extragerea finală. 

 Trimite răspunsul pe adresa de e-mail concurs@adevarulholding.ro  împreună cu datele tale de contact (nume complet, telefon). Câştigătorii, doi la număr, vor fi publicaţi în data de13 Septembrie. Pe 13 Septembrie anunţăm câştigătorul şi următorul concursul.

Premiul constă într-o invitaţie gratuită la cursul Introducere in Antropologia culturala(începând din data de 18 Septembrie) oferit de Fundaţia Calea Victoriei.

Descriere curs şi premiu

Invitaţie începând cu data de 18 septembrie, la atelierul condus de sociologul Mirel Banicadespre Introducere in Antropologia culturala. Ne vom familiariza cu principalele idei si modele care au marcat dezvoltarea antropologiei.

Vom aborda natura simbolica a relatiilor sociale si aspecte semnificative ale disciplinei:ritul, magia, hrana, violenta si sacrul, magia, memoria si modul sau de functionare etc. La final, vom intelege in ce fel antropologia ne poate ajuta in intelegerea si adaptarea la problemele vietii cotidiene.

Cursul se va ţine într-o frumoasă casă cu gradină de pe Popa Soare 40, în zona Pache Protopopescu, pe una din străzile preferate ale lui Mircea Eliade, unde timpul nu se grabește și minunile nu întârzie să apară.

Pentru mai multe detalii și informații puteți vizita site-ul fundației:

http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/, puteți scrie la contact@victoriei.rosau puteți suna la mobil:0723 167 892 și telefon fix:021-321.30.22.