C├ó┼čtig─âtorii concursului    O ZI DIN ISTORIE, organizat de Historia ┼či Libr─âriile Adevarul jpeg

C├ó┼čtig─âtorii concursului - O ZI DIN ISTORIE, organizat de Historia ┼či Libr─âriile Adevarul

Autor: Redac╚Ťia

C├ó┼čtig─âtorii:

Câștigă cu Historia și Librăriile Adevărul o carte deosebită:Căderea Constantinopolului de Vintilă Corbu, în cadrul concursului "O ZI DIN ISTORIE!"

R─âspunde corect la ├«ntrebarea ÔÇťC├ó┼úi ani se ├«mplinesc anul acesta pe 29 mai de la cucerirea Constantinopolului de for┼úele otomane ale lui Mahomed al II-lea?ÔÇŁ, apoi aboneaz─â-te la newsletterul historia.ro, ┼či e┼čti ├«nscris automat ├«n tragerea la sor┼úi pentru c╚â┼čtigarea c─âr┼úii C─âderea Constantinopolului.

Trimite r─âspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.ro├«mpreun─â cu datele tale de contact (nume complet, telefon). C├ó┼čtig─âtorii, cinci la num─âr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro ├«n data de 5 Iunie.

ATENTIE!Abonarea la newsletter in momentul tragerii la sorti este obligatorie! Daca nu sunteti abonati la newsletter in momentul tragerii la sorti, premiul se invalideaza si este extras un alt c├ó┼čtig─âtor.Cei care sunt abonati mai vechi la newsletter participa automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faca este sa trimita r─âspunsul pe email la intrebarea pus─â de noi.

C─âderea Constantinopolelui, de Vintil─â Corbu

3 2 1 librariile adevarul jpg jpeg