Câştigatorii concursului O ZI DIN ISTORIE, oranizat de Historia şi Editura Litera! jpeg

Câştigatorii concursului O ZI DIN ISTORIE, oranizat de Historia şi Editura Litera!

📁 Carte
Autor: Redacția
🗓️ 12 august 2013

UPDATE:Căştigatorii

Câștigă cu Historia și Editura Literao carte de eveniment:Mari imperii ale lumii antice , în cadrul concursului "O ZI DIN ISTORIE!"

Răspunde corect la întrebarea “Care general cartaginez a obtinut cele mai importante victorii impotriva Romei, fiind la un pas să o cucerească?”, apoi abonează-te la newsletterul historia.ro, şi eşti înscris automat în tragerea la sorţi.

Trimite răspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.roîmpreună cu datele tale de contact (nume complet, telefon). Câştigătorii, cinci la număr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro în data de 16 August.

Abonarea la newsletter in momentul tragerii la sorti este obligatorie! Daca nu sunteti abonati la newsletter in momentul tragerii la sorti, premiul se invalideaza si este extras un alt câştigător. Cei care sunt abonati mai vechi la newsletter participa automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebui

Sinopsis-Mari imperii ale lumii antice -Thomas Harrison

Nu sunt mulţi aceia care mai ştiu astăzi cine au fost hitiţii sau ce rol au jucat în istorie sasanizii ori armatele împăratului mauryan Ašoka. Mari imperii ale lumii antice reînvie, însă, lumea fascinantă, deseori stranie, a faraonilor consideraţi zei, a împăraţilor chinezi păziţi şi după moarte de soldaţi din teracotă, a romanilor cuceritori, a bătăliilor lui Alexandru cel Mare sau a regilor babilonieni. Bine documentată, scrisă obiectiv, îmbogăţită de ilustraţii elegante, cartea nu se adresează doar pasionaţilor de istorie, ci tuturor celor care vor să înţeleagă prezentul privind în urmă, spre trecut, la măreţia imperiilor demult uitate, pe care s-a clădit contemporaneitatea.