Câştigătorii cărţii GANDHI  ȘI INDIA VA FI LIBERĂ! din concursul "O ZI DIN ISTORIE!", organizat de Historia și Editura All jpeg

Câştigătorii cărţii GANDHI. ȘI INDIA VA FI LIBERĂ! din concursul "O ZI DIN ISTORIE!", organizat de Historia și Editura All

Autor: Redacția
🗓️ 2 octombrie 2013

Update:Câştigătorii sunt

Câștigă cu Historia și Editura All o carte interesantă intitulatăGANDHI. ȘI INDIA VA FI LIBERĂ!de laEditura ALL, oferită drept premiu în cadrul concursului "O ZI DIN ISTORIE!"

Răspunde corect la întrebarea “Câţi ani se împlinesc de la naşterea lui Mahatma Ghandi”, apoi abonează-te la newsletterul historia.ro, şi eşti înscris automat în tragerea la sorţi pentru cȃştigarea cărţiiGANDHI. ȘI INDIA VA FI LIBERĂ!

Trimite răspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.ro împreună cu datele tale de contact (nume complet, telefon). Câştigătorii, cinci la număr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro în data de 7 Octombrie.

ATENTIE! Abonarea la newsletter in momentul tragerii la sorti este obligatorie! Daca nu sunteti abonati la newsletter in momentul tragerii la sorti, premiul se invalideaza si este extras un alt câştigător.Cei care sunt abonati mai vechi la newsletter participa automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faca este sa trimita răspunsul pe email la intrebarea pusă de noi.

Click aici pentru regulamentul concursului