Câștigă cu Historia și Editura Nemira cartea: «Chipurile lui Isus» jpeg

Câștigă cu Historia și Editura Nemira cartea: «Chipurile lui Isus»

📁 Carte
🗓️ 3 decembrie 2014

Câștigă cu Historia și Editura Nemira cartea:«Chipurile lui Isus»de Geza Vermesîn cadrul concursului „O ZI DIN ISTORIE!".

Răspunde corect la întrebarea „Ce rege domnea în Iudeea în vremea în care Iisus Hristos s-a născut?”, apoi abonează-te la newsletterul historia.ro, şi eşti înscris automat în tragerea la sorţi pentru cȃştigarea cărţii. Trimite răspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.ro împreună cu datele tale de contact (nume complet, telefon). Câştigătorii, cinci la număr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro în data de 15 decembrie.

CÂȘTIGĂTORII concursului sunt: 

Horatiu gabriel DemetrescuLazar NicoletaGabriela SeverinaEugen SfartzRoxana Alexandru 

Concursul se desfășoară în perioda 3-15 decembrie 2014.

ATENTIE! Abonarea la newsletter in momentul tragerii la sorti este obligatorie! Daca nu sunteti abonati la newsletter in momentul tragerii la sorti, premiul se invalideaza si este extras un alt câştigător.Cei care sunt abonati mai vechi la newsletter participa automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faca este sa trimita răspunsul pe email la intrebarea pusă de noi.

Savant de renume mondial, Geza Vermes invită cititorul într-o călătorie captivantă în relatările despre viața lui Iisus, pentru ca în cele din urmă să dezvăluie adevăratul personaj ascuns în cele mai vechi Evanghelii. Autorul explorează scrierile din Noul Testament care au definit două milenii de credință creștină, dar și de speculații. Cum se face că figura palestinianului carismatic a fost transformată de generații ulterioare în mântuitorul ceresc propovăduit de Biserica Creștină? Este o carte care îmbină istoria ideilor şi istoria religiilor, urmărind unul dintre, dacă nu cel mai fascinant personaj din conştiinţa religioasă a Occidentului.

„O realizare extraordinară... O permanentă încântare... Un portret cuprinzător, definitiv și plin de înțelegere.“ David Goldberg, The Independent„Opera lui Geza Vermes îl pune într-o lumină neprețuită pe Iisus omul... Un mozaic în care se conturează portretul lui fascinant.” Catholic Herald