Afl─â ce femeie a furat inima lui Elvis Presley! jpeg

Afl─â ce femeie a furat inima lui Elvis Presley!

­čôü Istoria Modei
Autor: Redac╚Ťia

Misterul a fost rezolvat:dup─â 55 de ani a fost dezv─âluit─â identitatea femeii care apare ├«n faimoasa fotografie ÔÇ×The KissÔÇť, s─ârut├óndu-se cu Elvis Presley.

Se nume┼čte Barbara Gray, are 75 de ani ┼či este la a patra c─âsnicie. C├ónd l-a ├«nt├ólnit pe regele Rock-and-Rollului avea 20 de ani ┼či dansa ├«ntr-un club din or─â┼čelul Charleston, ca s─â c├ó┼čtige bani pentru fiica ei de 4 ani, pe care o l─âsase ├«n grija unor prieteni. Era  o zi de var─â din 1956, c├ónd Elvis, pe atunci doar un c├ónt─âre┼ú debutant de 21 de ani, se ├«nt├ólnea ├«n ora┼čul american Richmond din Virginia cu Barbara Gray, o blond─â fermec─âtoare cunoscut─â sub numele Boobi Owens. Cei doi au petrecut o zi ├«mpreun─â, cu fotograful Alfred Wertheimer pe urmele lor.Faimoasa fotografie a fost f─âcut─â pe un hol ├«ngust al Teatrului Mosque, locul unde Elvis avea concert ├«n acea sear─â. Fotograful ├«l c─âuta pe c├ónt─âre┼ú, c├ónd i-a g─âsit s─ârut├óndu-se ├«nainte de ├«nceperea spectacolului. Dup─â o scurt─â ezitare, s-a hot─âr├ót s─â imortalizeze momentul:ÔÇ×M-am ├«ntrebat dac─â s─â ├«i ├«ntrerup pe ace┼čti porumbei ├«ndr─âgosti┼úi ori s─â ├«i las ├«n pace. Ce naiba, mi-am zis, p├ón─â la urm─â! Cel mai r─âu lucru care se poate ├«nt├ómpla este s─â ├«mi cear─â s─â plec", a declarat fotograful pentru revista ÔÇ×Vanity Fair", amintindu-┼či de acea zi. Fotografiile au fost uitate timp de 19 ani, p├ón─â la moartea lui Elvis Presley, c├ónd revista ÔÇ×Time" l-a contactat pe Alfred Wertheimer: ÔÇ×├Än ziua ├«n care a murit, revista ┬źTime┬╗ mi-a cerut s─â aduc c├ót mai repede toate fotografiile pe care le aveam cu vedeta." Printre acele fotografii se afla ┼či ÔÇ×The Kiss".

Barbara Gray, ast─âzi, la 75 de ani

├Än ciuda faptului c─â cei doi par ├«ndr─âgosti┼úi, Barbara Gray m─ârturise┼čte c─â nu sim┼úea nimic pentru t├ón─ârul Elvis. ├Äi pl─âcea mai degrab─â de Frank Sinatra. Dup─â acea zi, cei doi nu au mai ┼úinut leg─âtura. ÔÇ×Mi-a trimis odat─â o felicitare de Cr─âciun, dar asta a fost tot. La scurt timp, am p─âr─âsit statul, deci nu ┼čtiu dac─â a mai ├«ncercat s─â m─â g─âseasc─â sau nu", m─ârturise┼čte Barbara.Femeia misterioas─â din bra┼úele t├ón─ârului ElvisPresley a decis s─â ├«┼či dezv─âluie identitatea acum un an, dup─â ce a aflat dintr-un ziar c─â fotografia era expus─â la o galerie ce aniversa 75 de ani de la na┼čterea lui Elvis. L-a contactat pe fotograf, dar i-a luat mult timp ca s─â ├«l conving─â c─â ea este cea care i-a furat inima regelui Rock-and-Roll.

image