Adolf Hitler, aşa cum nu a mai fost văzut niciodată  Fotografiile pe care Fuhrerul le a interzis jpeg

Adolf Hitler, aşa cum nu a mai fost văzut niciodată. Fotografiile pe care Fuhrerul le-a interzis

📁 Curiozităţile şi culisele istoriei
Autor: Iulian Ioncea
🗓️ 10 februarie 2012

Cu toate că a rămas în istoria oamenirii şi în mintea persoanelor din întreaga lume ca fiind un mare criminal şi rasist, Adolf Hitler avea şi o latură mai sensibilă, pe care a încercat să o ascundă.

Potrivit unui fotograf al dictatorului nazist, care a lăsat în urma sa mai multe fotografii ce fac acum deliciul publicului, Adolf Hitler iubea drumeţiile în pădure şi se comporta de foarte multe ori precum un copil, anunţă The Sun. Mai mult de atât, până şi îmbrăcămintea sa te ducea cu gândul la un copilaş, Fuhrerul fiind îmbrăcat în pantaloni scurţi şi şosete trei sferturi.

stupid hitler 5 1 jpg jpeg

În timpul drumeţiilor Hitler se lăsa şi fotografiat, dar de multe ori interzicea ca imaginile să fie făcute publice, deoarece nu îi plăcea cum arăta. Însă, la peste 80 de ani de la realizarea pozelor, acestea au fost făcute publice şi vor apărea într-o carte, alături de alte protrete comice ale lui Adolf Hitler.

O altă imagine care nu îi face cinste dictatorului este realizată într-un studio foto şi îl surprinde pe Fuhrer cu o şapcă militară pe cap. După ce a văzut acea fotografie, Hitler a decis să nu mai poarte niciodată şapcă.

GALERIA FOTO AICI

stupid hitler 3 jpg jpeg