Adolf Hitler, a┼ča cum nu a mai fost v─âzut niciodat─â  Fotografiile pe care Fuhrerul le a interzis jpeg

Adolf Hitler, a┼ča cum nu a mai fost v─âzut niciodat─â. Fotografiile pe care Fuhrerul le-a interzis

Cu toate c─â a r─âmas ├«n istoria oamenirii ┼či ├«n mintea persoanelor din ├«ntreaga lume ca fiind un mare criminal ┼či rasist, Adolf Hitler avea ┼či o latur─â mai sensibil─â, pe care a ├«ncercat s─â o ascund─â.

Potrivit unui fotograf al dictatorului nazist, care a l─âsat ├«n urma sa mai multe fotografii ce fac acum deliciul publicului, Adolf Hitler iubea drume┼úiile ├«n p─âdure ┼či se comporta de foarte multe ori precum un copil, anun┼ú─â The Sun. Mai mult de at├ót, p├ón─â ┼či ├«mbr─âc─âmintea sa te ducea cu g├óndul la un copila┼č, Fuhrerul fiind ├«mbr─âcat ├«n pantaloni scur┼úi ┼či ┼čosete trei sferturi.

stupid hitler 5 1 jpg jpeg

├Än timpul drume┼úiilor Hitler se l─âsa ┼či fotografiat, dar de multe ori interzicea ca imaginile s─â fie f─âcute publice, deoarece nu ├«i pl─âcea cum ar─âta. ├Äns─â, la peste 80 de ani de la realizarea pozelor, acestea au fost f─âcute publice ┼či vor ap─ârea ├«ntr-o carte, al─âturi de alte protrete comice ale lui Adolf Hitler.

O alt─â imagine care nu ├«i face cinste dictatorului este realizat─â ├«ntr-un studio foto ┼či ├«l surprinde pe Fuhrer cu o ┼čapc─â militar─â pe cap. Dup─â ce a v─âzut acea fotografie, Hitler a decis s─â nu mai poarte niciodat─â ┼čapc─â.

GALERIA FOTO AICI

stupid hitler 3 jpg jpeg