Ziua Interna╚Ťional─â a Copilului la Muzeul Satului jpeg

Ziua Interna╚Ťional─â a Copilului la Muzeul Satului

Cu ocazia Zilei Interna╚Ťionale a Copilului Muzeul Na╚Ťional al Satului ÔÇ×Dimitrie GustiÔÇŁ organizeaz─â, mar╚Ťi, 1 iunie 2021, o serie de activit─â╚Ťi pentru cei mici.

Ca ├«n fiecare an, pe l├óng─â t├órgul de juc─ârii ╚Öi atelierele de crea╚Ťie at├ót de ├«ndr─âgite de copii vor avea loc, ├«n premier─â, o serie de momente menite s─â poarte publicul ├«n lumea copil─âriei. Clovnul Cristiano de la Circul Metropolitan Bucure╚Öti, cunoscut vizitatorilor muzeului din pauzele de divertisment de la Tab─âra de crea╚Ťie ÔÇ×Vara pe uli╚Ť─âÔÇŁ, va anima atmosfera cu numerele sale de magie ╚Öi giumbu╚Ölucuri. Grupul ÔÇ×Ml─âdi╚Ťe ilfoveneÔÇŁ, coordonat de M─ârioara Man Gheorghe, va ├«nc├ónta publicul cu melodiile copil─âriei. Corurile Happy Kids Jr. ╚Öi Happy Kids Sr. din Buz─âu vor continua momentul muzical ├«n cadrul Programului Na╚Ťional ÔÇŁCantus MundiÔÇŁ. 


Afis jpg jpeg

Deoarece sportul este important pentru s─ân─âtate, membrii clubului Club Real Gym, coordona╚Ťi de Demis Constantin, vor face o demonstra╚Ťie de karate. Ziua se va ├«ncheia cu ateliere pentru copii, ├«n cadrul c─ârora cei mici vor ├«nv─â╚Ťa s─â modeleze lutul, s─â confec╚Ťioneze p─âpu╚Öi, marionete, machete ╚Öi obiecte din piele. Costul atelierului este de 30 de lei de participant, cu un num─âr maxim de 10 copii per atelier, care se pot ├«nscrie la adresa de e-mail relatii.publice@muzeul-satului.ro. 

Atelierele se vor desfășura după următorul program:

14.00 - 15.00
- Modelaj ├«n lut, grupa de v├órst─â 4-7 ani, coordonator Lumini╚Ťa Voica
- Marionete/păpuși, grupa de vârstă 6-10 ani, coordonator Doina Kalvati
15.00 - 16.00
- Macheta morii de v├ónt, grupa de v├órst─â 7-12 ani, coordonator Lumini╚Ťa Voica
- Pungu╚Ťa cu doi bani, grupa de v├órst─â 7-12 ani, coordonator Alexandru Ilinca