image

Prietenii din Arena AS – Îndrăgitul jurnalist sportiv Ionel Stoica lansează o carte-eveniment în care a adunat povești inedite despre personalități sportive marcante

📁 Carte
🗓️ 13 octombrie 2022

Vineri, 14 octombrie 2022, Editura Neverland, parte a Grupului editorial Universul Juridic, organizează evenimentul de lansare a unei noi apariții editoriale de excepție, Prietenii din Arena AS, lucrare semnată de reputatul comentator sportiv Ionel Stoica.

Evenimentul se va desfășura la librăria Cărturești Verona (Str. Pictor Arthur Verona nr. 13-14, București), cu începere de la ora 16:00. Alături de autor, printre invitații-speciali ai lansării se numără personalități de renume din sportul românesc, și nu numai: Ovidiu Ioanițoaia, Mihai Leu, Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Cristian Bivolaru, Țiți Dumitriu, alături de rude și prieteni ale personalităților prezentate în carte. La ceremonie este programat și un moment artistic de excepție, ce va fi susținut devioloncelistul Adrian Naidin.

În cele peste 170 de pagini ale cărții, autorul a strâns amintirile sale cu oameni cunoscuți și apreciați pentru cariera lor sportivă și amprenta lăsată în istoria sportului românesc. Printre ei: Nicolae Dobrin, Ion Alecsandrescu, Dan Coe, Mihai Leu, Nicolae Rainea, Marcel Răducanu, Gheorghe Hagi și mulți alții.

„Poveştile adevărate nu se uită niciodată. Ele se transformă într-un fluviu viu de emoții ce străbate timpul. Trecând din inimă în inimă, din memorie în memorie, ele îşi cer dreptul la nemurire aureolând imaginea eroului lor. Prin această carte îndrăznesc să propun o inedită reîntâlnire cu personaje cunoscute, unele de largă notorietate, din fascinanta lume a sportului, sau având neştiute legături cu aceasta. O lume de care am fost legat aproape întreaga viață. Lucruri poate ştiute, dar mai ales mai puțin ştiute. Întâmplări, experiențe personale, mărturisiri care se cereau rostite vin să nuanțeze şi poate să dea noi şi nebănuite «culori» imaginii lor publice. Sunt întâmplări pe care nu este corect să le păstrez doar pentru mine. Ele se cer cunoscute tocmai pentru întregirea portretului unor îndrăgiți şi populari oameni pe care viața şi profesia mi-au dat şansa să-i cunosc şi să le fiu alături de-a lungul anilor, onorându-mă cu prietenia lor”, a notat autorul, în prefața lucrării.

Cartea poate fi achiziționată, la preț special, din librăria online a Editurii Neverland.

Pentru mai multe informații, vă stăm la dispoziție, prin e-mail, la adresa pr@neverland.ro.