XIU 2474 jpg

PIAF! The Show, pe 3 octombrie la București

PIAF! The Show, spectacolul care a electrizat Broadway-ul, în interpretarea extraordinarei Nathalie Lermitte, ajunge în sfarsit și în România pe 3 octombrie! Evenimentul, organizat de Emagic, va avea loc la Sala Palatului, iar biletele pot fi achiziționate de la bilete.emagic.ro, tickets.emagic.ro și din rețelele iaBilet si Entertix.

Considerat cel mai mare succes francofon din lume, spectacolul PIAF! The Show a avut mai mult de 400 de reprezentații în peste 50 de țări, depășind vânzări de peste un milion de bilete.

Conceput și regizat de Gil Marsala, PIAF! The Show este unanim considerat de apropiații lui Edith Piaf cel mai frumos tribut adus vreodată carierei cântăreței și s-a jucat cu casa închisă pe scenele celebrelor teatre din lume, precum Carnegie Hall din New York sau Olympia din Paris.

piaf 1080x1080 jpg

În PIAF! The Show, Nathalie Lermitte poartă spectatorul prin cariera și emoționanta viață ale „Micutei Privighetori” – „la Môme Piaf” – cu celebrele cântece "La Vie en rose", "Non, je ne regrette rien" sau „Milord”, într-o scenografie originală și proiecții în premieră ale unor imagini cu Edith Piaf nepublicate până în prezent.

Nathalie Lermitte

PIAF! The Show a atins succesul mondial cu ajutorul inegalabilei Nathalie Lermiite, una dintre cele mai apreciate artiste ale Franței.

XIU 2431   Copy jpg

Nathalie Lermitte s-a născut într-o familie de muzicieni și a început să cânte încă de la vârsta de șase ani în trupa tatălui ei, iar la optsprezece ani a lansat primul album «Tu es tout ce que j’aime», două extrase pe single vânzând peste 400.000 de copii. Melodia omonimă a fost remarcată de posturile de radio franțuzești, care au început să o difuzeze frecvent, lansând astfel cariera națională a artistei. Cântareața și-a continuat cariera înregistrand numeroase coloane sonore pentru seriale de televiziune și animații, iar 1989 a marcat începuturile artistei în teatrul muzical, fiind abordată să joace în spectacolul „Starmania” timp de trei ani pe scena teatrului Marigny din Paris, iar apoi într-un turneu internațional încheiat în Moscova și Sankt Petersburg. Cariera artistei a continuat cu o serie de musical-uri în care, de cele mai multe ori, a jucat rolul lui Edith Piaf, culminând cu PIAF! The Show, considerat cel mai mare omagiu adus lui Piaf:

  • Pentru că este o mare cântăreață și o mare actriță, nu o imită pe Piaf... Ci este Piaf pe scenă! (Alain Delon)
  • Cel mai frumos omagiu adus carierei lui Edith Piaf vreodată (Charles Aznavour)
  • Nathalie Lermitte: Lumea îi spune Piaf... (Le Parisien)

Biletele pentru spectacolul PIAF! The Show pot fi achiziționate de la bilete.emagic.ro, tickets.emagic.ro și din rețelele iaBilet si Entertix, începând de la 139.50 lei.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/903910917551238/

https://www.facebook.com/piaftheshow

https://www.instagram.com/piaftheshow/