Orsini ro   ultimele zile de reduceri la sute de bijuterii din aur, cu diamante ╚Öi pietre pre╚Ťioase jpeg

Orsini.ro - ultimele zile de reduceri la sute de bijuterii din aur, cu diamante ╚Öi pietre pre╚Ťioase

Autor: Redac╚Ťia

Orsini este un brand de bijuterii de lux, lucrate manual ├«n Italia exclusiv din aur de 18K, cu diamante ╚Öi pietre pre╚Ťioase. Rafinamentul ╚Öi elegan╚Ťa pieselor clasice este combinat─â cu extravagan╚Ťa bijuteriilor unice, rezult├ónd ├«n veritabile opere de art─â ce sunt purtate peste genera╚Ťii de aproape 50 de ani, ├«nc─â din 1970, c├ónd prima bijuterie Orsini a fost creat─â de Nando Orsini - un artizan pasionat ╚Öi dedicat f─âuririi de bijuterii unice.

cd jpg jpeg

Din colec╚Ťia actual─â de bijuterii cu diamante, printre cele mai apreciate piese sunt inelele de logodn─â cu diamant. ├Än campania de v├ónz─âri promo╚Ťionale, pre╚Ťurile sunt foarte avantajoase - ├«ncep├ónd de la numai 680 lei pentru un inel de logodn─â din aur alb de 18K 1,30 gr., cu diamant de 0,05 ct., culoare G, claritate SI.

cd2 jpg jpeg

Astfel, mitul prin care diamantele sunt rezervate doar persoanelor cu venituri foarte crescute este spulberat. ├Än cei 7 ani de prezen╚Ťa ├«n pia╚Ťa din Romania, Orsini a f─âcut ferici╚Ťi mii de clien╚Ťi care au revenit cu fiecare ocazie special─â, devenind astfel clien╚Ťi fideli. 

cd3 jpg jpeg

  Aprecierea valorilor autentice de originalitate, calitate a materialelor folosite au f─âcut ca in prezent Orsini sa fie un brand apreciat interna╚Ťional, prezent in peste 500 de puncte de v├ónzare din peste 30 de tari din Europa si din ├«ntreaga lume. ├Än Romania bijuteriile Orsini sunt disponibile exclusiv prin intermediul magazinului online - Orsini.ro. Profit─â acum de ultimele zile de reduceri pentru a oferi unele dintre cele mai frumoase cadouri pre╚Ťioase. 

cd4 jpg jpeg