O nou─â carte regal─â: ÔÇ×S─âv├ór╚Öin  DetaliulÔÇŁ jpeg

O nou─â carte regal─â: ÔÇ×S─âv├ór╚Öin. DetaliulÔÇŁ

­čôü Carte
Autor: Redac╚Ťia

Scris─â de Alte╚Ťele Lor Regale Principesa Mo╚Ötenitoare ╚Öi Principele Radu ╚Öi publicat─â de Editura Curtea Veche, cartea S─âv├ór╚Öin. Detaliul va fi lansat─â la T├órgul Gaudeamus, ├«n ziua de s├ómb─ât─â, 21 noiembrie 2015, la ora 16 (standul Curtea Veche Publishing).

S─âv├ór╚Öin. Detaliuleste un volum de decora╚Ťiuni interioare, o premier─â pe pia╚Ťa de carte rom├óneasc─â. Fotografiile sunt crea╚Ťia artistului fotograf b─ân─â╚Ťean Cristian Coposesc.

Volumul face, ├«n cuvinte ╚Öi imagini, o evocare a castelului, la aproape cincisprezece ani de la ├«ntoarcerea Majest─â╚Ťii Sale Regelui ├«n casa ╚Öi pe domeniul care ├«i apar╚Ťin. Lumea interioar─â a re╚Öedin╚Ťei regale de la S─âv├ór╚Öin a fost marcat─â profund de Regina Elena. De aceea, refacerea fiec─ârei ├«nc─âperi a continuat opera ├«nceput─â de mama Regelui Mihai, ├«n anii 1940, folosind exact materialele de atunci:lemnul, fierul, piatra, ceramica, alama, l├óna, m─âtasea, inul, bumbacul.

Săvârșin. Detaliul prezintă cititorilor drumul parcurs de Principesa Moștenitoare Margareta și de Principele Radu în ultimul deceniu și jumătate în cunoașterea, restaurarea și apoi recrearea lumii acestei case de familie, cămin regal cu valoare de simbol pentru fiecare familie de români.

Curtea Veche Publishing va aduce Săvârșin. Detaliul în librării la sfârșitul lunii noiembrie.

Sursa:www.familiaregala.ro

111 2 jpg jpeg
83 3 jpg jpeg