Lansare „Regina Elisabeta II  Portret intim” jpeg

Lansare „Regina Elisabeta II. Portret intim”

📁 Carte
Autor: Redacția
🗓️ 8 octombrie 2015

Editura Corint lansează cartea „Regina Elisabeta II. Portret intim”, semantă de jurnalistul BBC Andrew Marr. Lansarea are loc vineri, 9 octombrie, ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu. Evenimentul are loc în prezența ASR Principesa Maria a României. Invitați:Diana Mandache și Filip Iorga, moderator Ana Antonescu. 

O biografie surprinzătoare şi extrem de personală a celei care va fi,  probabil, ultima mare regină a lumii.

Elisabeta a II-a, unul dintre cei mai longevivi monarhi ai Angliei, este o enigmă. În public, afişează o simplitate optimistă şi zâmbete reţinute;în privat, este ironică, amuzantă şi un excelent imitator. Acum, pentru prima oară, unul dintre cei mai de seamă jurnalişti şi istorici britanici trece dincolo de masca oficială şi ne spune povestea fascinantă a adevăratei Elisabeta.

Andrew Marr, care s-a bucurat de colaborarea extraordinară a unor figuri‑cheie de la Palatul Buckingham, a conceput o carte revelatoare şi fundamentală despre femeia care a reuşit de-a lungul întregii sale domnii să păstreze discreţia asupra propriei persoane, devenind aproape un mister pentru public.

regina elisabeta a ii a mic jpg jpeg