Intrare gratuită la Muzeul Național al Literaturii Române, în prima joi din lună

Intrare gratuită la Muzeul Național al Literaturii Române, în prima joi din lună

📁 Muzeele României
Autor: Redacția
🗓️ 6 septembrie 2023

Muzeul Național al Literaturii Române (MNLR) oferă acces gratuit vizitatorilor în prima joi din lună, atât la expoziția de bază din Str. Nicolae Crețulescu 8, cât și la sediul expozițional din Calea Griviței 64-66 și la toate casele memoriale din subordinea instituției.

La expoziția de bază a MNLR din strada Nicolae Crețulescu nr. 8 puteți alege unul dintre audioghidurile muzeului, adaptate vârstei vizitatorilor (audioghidul pentru copii, audioghidul pentru adolescenți, audioghidul pentru tineri & adulți), precum și audioghidul pentru turiștii străini în limba engleză, în limba franceză și în limba spaniolă. MNLR vă pune la dispoziție, în mod gratuit, Ghidul în Braille, precum și Ghidul video în limbaj mimico-gestual, prin intermediul cărora puteți practica scrierea în Braille sau limbajul semnelor, informează un comunicat al MNLR.

Pentru expoziția de bază a MNLR din strada Nicolae Crețulescu 8, programează-ți vizita la numărul 0736.598.451 (WhatsApp) sau la adresa programe@mnlr.ro (Gabriela Toma) și nu uitați să consulți informațiile cu privire la vizitarea muzeului.

Pentru vizita la una dintre Casele memoriale ale MNLR, trimiteți un mesaj la adresa case.memoriale@mnlr.ro.