Încoronarea regelui Charles al III-lea, transmisă în direct Satul Regal Săvârșin (foto: Facebook / Familia Regala a Romaniei)

Încoronarea regelui Charles al III-lea, transmisă în direct Satul Regal Săvârșin

Vizitatorii Domeniului Regal Săvârșin vor putea viziona, în Satul Regal (așezat la intrarea pe domeniu), în direct, toate momentele ceremoniei de Încoronare a Regelui Charles al III-lea, la Londra.

Sâmbătă, 6 mai 2023, între ora 12.30 și ora 16.30, vizitatorii Satului Regal și ai Parcului vor putea viziona, pe un mare ecran în aer liber ceremonia de la Londra, la care vor fi prezenți Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Consort, informează un comunicat al Familiei Regale a României.

Conform comunicatului citat, toți cei care doresc să vizioneze Încoronarea transmisă în direct de TVR, sunt bineveniți. La piațeta din Satul Regal, ecranul și scaunele spectatorilor vor fi instalate în jurul fântânii Reginei Elena, alături de Muzeul Regal al Automobilului și de Casa Ceaiului.

Domeniul Regal Săvârșin este deschis vizitatorilor în această săptămână vineri, sâmbătă și duminică. Vizita poate fi rezervată la telefon: 0770562822 sau e-mail: contact@savarsinregal.ro.

Foto: Facebook / Familia Regala a Romaniei
Foto: Facebook / Familia Regala a Romaniei

Joi, 4 mai 2023, după-amiază, Custodele Coroanei și Principele Consort au sosit la Londra, pentru a lua parte la ceremoniile de Stat prilejuite de Încoronarea suveranului britanic. Majestatea Sa Margareta a fost întâmpinată la Aeroportul Heathrow de reprezentanți ai Casei Majestății Sale britanice, ai Guvernului britanic și ai ambasadei României la Londra.